Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova video platit promociju na youtube od 100 miliona prikaza na youtube i prikazivat ga samo u Srbiji i RS. Stidite se nemani
Da ponovo pukne...opet bi se drzali preko nisana.Ovdje je Mrznja ukorjenjena.Ovdje je dobrocinstvo tolerancija suzivot neka prividna trpeljivost ..izmedju nje ..krvi i noza je jedna tanka nit.
Ja ću skinuti ovo, reupload i platiti promo. Targetovati samo Banja Luku, Doboj, Bijeljinu, Sokolac (iako nisam siguran da oni znaju šta je internet)...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako dođe do drugog poluvremena nikom neće biti dobro. Mnogi će platiti zbog tuđih zločina iz prvog poluvremena. Ovi što su organizovali skup u BANJA LUCI će pobjeći u Srbiju ili Rusiju a običan narod će ginuti po rovovima. Vi ste ih izabrali pa se sad kučite u glavu
tvoj djed je setao opanke 😂
Stvar je u tome što oni računaju da će među dominatni biti oni koji na odbranu svoje domovine gledaju kao na sukob nekakvih političara. Dok shvate da smo spremni ako treba nestati u cilju oslobađanja svoje zemlje biće prekasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sjeme im se zatrlo
Pobiti toliko nevinih ljudi i djece, ne može ni ološ koja protestuje da prihvati da se desilo ali se desilo. Umjesto da propadnu u zemlju od stida zbog najgorih zločina, oni ih negiraju i pokušavaju lažima prikriti. Osuđeni su na zemaljskom sudu, a kakva ih tek čeka kazna na Božjem sudu!!!
Ma nema vise opravdanja, mozda se par godina poslije i moglo reci nisu znali, bila propaganda, ali jednostavno vise nema opravdanja. Svaka cast izuzecima, ali kao kolektiv, bolestan narod koji je u potpunoj deluziji.
Kao u zitu kukolja tako medu svim narodima ima zla vazno da ono dobro u dusi pobjedi ,svima ce biti lakse: ko spasi jednog kao da je cjeli svjet spasijo a ko ubije jednog kao da je sve pobijo .Nazalost losa edukacija i lazne informacije dovedu narod do najvise zla.A zlo je u onom koji se bori samo za sebe i obmanjuje narod
A da pitaju i vojnika Erdemovica kako je izgledalo strijeljanje neduznih ljudi
Usvajanje rezolucije bi bio ocigledan primjer u kakvoj Orvelovskoj distopiji zivimo. Kao sto je u 1984 opsisana "Misaona Policija", gdje se ide u zatvor ako se usudi da pomisli drugacije.
Znaju oni da su pocinili genocid, zna i citav svijet, svjesno to negiraju
Narode kupujte puške. Samo treba ratovati. A ti ćeš u Stocu prvi nahebat.
Nemoj da te čuju sarajevski tiitini pijuniri. Njima je borba za vlastiti opstanak zavađa nekih tamo pol'tičara
Kupi sebi i ubi se sa istom pa cemo i mi ratovati
Moze li iko objasniti zasto Srbi patoloski toliko mrze Muslimane, sta su im to oni ucinili?
'muslimani' se inače pišu malim početnim slovom. A srbi više mrze Bošnjake nego li generalno muslimane
Nadam se da tebe necemo vise gledati kao ministra. Nego podigni guzicu iz tople fotelje pa pravac Bratunac, Srebrenica, Potocari, Zvornik, Janja Višegrad, Prijedor malo da vidiš koliko zjapi Bosnjackih sela prazno i kamo žive oni koji si se tamo vratili.
Razmotriti uvidjenju viza gradjanima Srbije da nemogu ulaziti organizovano i masovno autobusima koji organizuju negatori genocida i potomci zlocinaca. Drugo zabraniti srbskim zvanucnicima ulazak u zemlju koji su prijetnja miru i za drzavu BiH.
Nerime, ne nadaj se, nego maknite glupog njivu vidis da nas preda agresorima
R E Z O L U C I J A ...... 2. maj 2024
Moj Dizdaru ti ko da si od juče sa njima ,ti znaš da oni poštuju samo haubicu od 155 mm i nemilosrdnog anđela iz NATO Ništa naučni dokazi ,međunarodne presude itd to ne pije vode