Livanjska općina odlučila
0
Divlji konji iznad Livna napokon zaštićeni
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super da su nam zastitili konje...svaka vam cast....to smo trebali i prije uciniti...
odluka stoljeća, za svaku pohvalu......možda netko od vas nešto i nauči
Batovo polje, opština Rogatica (područje zvano Sočice), slična situacija, nedavno je bilo priče o tim konjima. Neki čovjek, ih prodaje kao svoje, a kad naprave \"zijan\" nisu njegovi.
Konji moji livanjski!
Nek i Bosna ima svoj Divlji Zapad. Vidi se da tamo samo indijanci zive
Pohvala za zastitu ovi konja koji zive podno cincara hladnoga a za pipu neznam tesko bi on prezivio bez computera a mozda bi njemu i mnogima koji sate provode na internetu dajuci komentare da odu u planinu i da se malo odmore od politike i komentarisanja svega i svacega i da povedu sa sobom najvecega konja na balkanu Milorada Dodiga.Pozdrav
Za slijedecu marketinsku kampanju nase zemlje, umjesto slogana \"Enjoy Life\" predlazem ovaj: \"Svi smo mi konji.\" iliti na engleskom \"We are all horses\". Prijatno
Trebalo bi vidjeti sa Lukom da nekako nadje jos jedno mjesto za naseg pipu. Nije on velke hrane, njemu jedan snop sijena dovoljan heftu dana a najvaznije za njega da je okruzen konjima i njihovim prangijama.
A konji, kao i ljudi tog kraja, prkosni i tvrdoglavi, nasi mustanzi.;-)
Aferim svima,napokon nesto pozitivno da procitas! BiH4EVER!
NE ZNAMO KOLIKO JE PLAĆENO ZA USLUGU, ALI MOLIMO DEDA UREDNIKA DA NAM ZADRŽE BARBAREZA JOŠ 2-3 MJESECA NA PORTALU.
Samo im treba malo soli, sjena i zaštita od vjetra. Načelniče Luka, ko god da si, ovo ti je potez za 10.
Trebalo je vremena da razum nadvlada i da ljepota zivota nadvlada smrt. Ljudi, svaka vam cast.
konju su zaista predivni tesko da ih se covjek moze nagledati :)
NJIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII