Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ja kao pripadnik većinske straight populacije imam neka prava, onda ta ista prava trebaju imati i pripadnici manjinske populacije. Ni manje, ni više. Sve drugo je fašizam.
Ako ništa oni ne sjede za tastaturama i anonimno protestiraju.Javno se bore za svoja prava.A prosječnom bosancu je dovoljno za cigara i kladare i samo nek ne puca.
@kardelj71 ...sto se mene tice ja bi sad odmah potpisao da se opet pocne pucati
Ma kad oni nemaju ni boga ni vjeru, kud ćeš dalje...
SanChy123 prije 2h 58m @slomise A ti mislis da nisi fasita? Simpaticno. 🤣 PS: Ovo je pravna drzava, koja svim gradjanima mora pruziti ista prava.. Tvoje zelje ne mogu drugim ljudima oduzeti slobode.. Sanchy antifastisto, bi li podrzao bosnjacku Paradu Slobode i Mira u Prijedoru?
Ovdje se gej populacija na najbezobrazniji nacin koristi za velikosrpske i velikohrvatske svrhe. Jedini cilj ove parade je provokacija reakcije Bosnjaka. Ovo je samo jos jedna u nizu akcija od strane BIA-e ili koga vec, poput slanja hiljada izbjeglica Bosnjacima, sa ciljem defamacije Bosnjackog bica, koja treba posluziti za izgovor za otcjepljenje od Bosne.Pozivam Sarajlije na dostojanstvo tokom ove parade.
Molim vas lijepo. Nasa prelijepa domovina je u svemu podijeljena na troje. Tri konstitutivna naroda, tri nastavna plana u skolama, tri nacinaolne televizije, tri prijestonice...Otkud sad odjednom samo JEDNA parada? Uostalom, kakva je to Banja Luka kulturna prijestonica kulture, a da ne slavi ljudske razlicitosti i seksualna opredjeljenja? Ma 'ajte molim vas. Puna podrska ali samo za tri ne za jednu paradu. U zdravlje...
Kako je njih Hitler lijepo okupio i okupao
@GrigorVitez Pozlatila t ise svaka :)
bošnje su pederčine.
Zakonski zabraniti paradu neponosa sljedećih 100 godina kao u Rusiji. Ne može biti međusobni muški ponos zabijanje u analni otvor i predstavljanje toga kao nečeg normalnog i modernog. Zna se šta je reprodukcija i privlačnost polova sve ostalo je boleština.
Treba ih tuć.
@Komentator.yu Ne treba! Treba ih jednom namarati kako treba da im vise nikad na um ne padne :)
Ja sam Bošnjak hetero, vjera mi je islam ,jezik bosanski
Smoriše sa paradom
Mozda je bolesno mozda nije, mozda je normalno mozda nije, al prirodno nije, odvratno je i sakrijte se ba u misiju rupu i tarlahajte se dok se boje ne rastope, za to nas boli ....
Samo neka paradiraju po svojim domovima i neće biti nikakvih problema...
Oni su normalni, mi nismo 🙃
I'm not supposed to give my opinion, but...