Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosna i hercegovina je leglo maloumnika. u kontekstu kolindinih izjava, ni hrvatska nije nista bolja.
e kad ovaj kaže svi bi ga mi trebali slušati LOL
BALKAN JE TOTALNO SRANJE... NIKAD U NJEGA EVROPA DOCI NECE UKLJUCUJUCI I KORUMPIRANU HRVATSKU
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja bi da prijavim gospodina Dragana Covica, imam sumnje da kucu od 5 miliona maraka nije mogao napraviti sa platom od 3-5 hiljada maraka. Ako je sta radio privatno da pokaze ugovore i da he placen porez. hvala
ma jok...svaki Evropski terorista uglavnom prosao kroz kampove u BIH...
Naravno da nije. BIH je leglo korupcije , bezakonja i javasluka na svim nivoima vlasti.
BiH ima veoma lijepo tumacenje islama. Ako ima pojedinaca koji su "radikalni" onda sigurno nisu prosli neku od bh medresa koje su usput jedni od najboljih skola u BiH i regionu.
prvo ti momak rijesi zlocine i zlocince koji se setaju slobodni. u BiH je ubijeno oko 45 000 civila i preko 3000 djece to ti rjesavaj a pusti se svjetske politike
Ma kakvi, gdje bi mi. To što je BiH 4. po broju boraca u ISIL-a u odnosu na broj stanovnika, to nema veze. Povratnici sa sirijskog ratišta kod nas dobijaju smiješne kazne. To što imamo Maoču i druga sela u kojima se njeguje šerijat nije zabrinjavajuće.
bih je leglo maloumnih balija, ceta I ujka
nije još !
Kolimba na aparatima
U tom findjanu je leglo kozojeba a i onije pi♤cki♤ca sto vole srpsku ka♤rinu
ne znam da li je ili nije - nemogu da shvatim kako normalan covijek rodjen u BIH moze podrzavati Erdogana i mastati o TUrskoj, a kamoli da shvatim kako neko rodjen u bivsoj Jugoslaviji moze da se uclani u ISIS. Odgovor je da je rat otjerao svu pametnu raju u inozemstvo - neki su se vratili.. ali ove nove generacije su se rodile u ovoj novoj kvazi-drzavi ciji Predsjednik sam prodaje dnevno dupe Erdoganu
Slabo si ti upoznat jarane,nema ratista dje nema ratnika iz Bosne.Samo sto niko nece da kaze iz vrha zbog cega ti ljudi tamo odlaze.Tjera ih bijeda da zarade krvavu koru hljeba.A i ovi po Bosni vala vise zbog interesa odlaze kako ko i na koju stranu.Pare su uvijek izazov..
To je Politka Srba lazu sebi beru milijone euvrica uzivaju boli k za narodom.
A vidim i vasi pocrkase za vama, djele narodu i sakom i kapom.
--- nije lego islamskog terorizma Da, ko što nije ni rusko-pravoslavno-četničkog , ali ni ustaško-kršansko-konstitutivnog Hajmo ba jednom biti realni: Višegodišnji uspjeh terora ove diktatorske države je PLURALIZAM INTERESA OVA TRI TERORIZMA STALNO NA VLASTI. A kako su je komunsiti držali ? TEROROM !
OVAJ TEROR JE MOGUĆE SUZBITI SAMO JOŠ VEĆIM !
4 godine sace a vise politicara u Norveskoj zavrsilo u zatvoru nego u BiH?? pametnom dosta i SIPA i Tuzilastvo BiH