Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Kiseljaku ne može ali zato u Sarajevu sve može.
Ovo je suplja, nikad nece uzeti ovu poziciju i ostaviti super platu u Kiseljaku.
Jel ovaj član SDP-a koji im se nudi ili "nezavisni stručnjak" kojeg politika želi angažirati? Uglavnom, malo je čudno ako će iz Sarajevskog Kiseljaka odlepršati u vladu Sarajevskog Kantona i to na poziv SDP-a koji provodi antikapitalističku i sindikalnu uhljeb politiku. Ljudi iz privatnog sektora nemaju što raditi u društvu SDP-ovaca koji su i dalje zaraženi socijalističkim nazadnim mentalnim sklopom koji najviše koči napredak neke zajednice.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko je dao koncesiju na izvorište vode Koli iza rata? Jel ima novinara da to istraži?
Znači biće Tibri,jebem ti vladu i četvorku.
Davor je momak iz Sarajeva i dijete ovog grada. Radi u Kiseljaku koji bio dio Agrokora bas kao i Adnan Steta. Odmah covjeka napadaju a nije sjeo na funkciju svi u gradu koji poznaju Davora ce reci da extra momak i jos bolji strucnjak. Mozda mu je mana sto je Hrvat iz Sarajeva i nije dosao iz neke zabiti.
Kakva li je to veza
SDA se stalno buni ako je porede sa SNSD ili HDZ, a u praksi rade skoro isto kao navedeni. Dvadeset godina "zapišavaju" prostor na kojem grade muslimaniju po projektu zna se i čijem. U velikim tržnim centrima, u hotelima, u restoranima u centru grada i onim na planinama nema alkohola. Pa kako će tu doći bilo koji gost osim onih iz islamskih zemalja sa svojim pokrivenim ženama. Kome je to u interesu?
Jadni ste vi zeleni sendvicari sa copy/paste komentarima dobivenim iz centrale...Davor je gospodin covjek,obrazovan, elokventan, sposoban..Sarajlija i veliki bosanski patrota.. veci patriota od vas botovskih opancara.. To sto covjek radi u u firmi koja je u Kiseljaku je razlog za vase pljuvanje..aferim botovi prevazisli ste sami sebe
a sto se sda nejac upalila na komentarima 😊 gradjanska BiH se polako i strpljivo gradi, od vecih i razvijenijih centara prema malim i nerazvijenim opstinama koje su uvijek i bile najbrojnije glasacko tijelo troglave kriminalne hobotnice...
Covjek nije ni zasjeo, nema afera i nije u politici prije bio, ali SDA mu vec nasla stotinu mana. Najgore je sto nije musliman. To je ta SDA prica i zivot sa njima.
To je to, gasi mjesalicu motaj kablove. Sravnit ce Sarajevo gore od Eugena Savojskog....
Dobar izbor, čovjek ima poslovno iskustvo uz realnog sektora.
Opet lopovluk i tajkuni.
Hajmo SDA botovi, pocnite pljuvanje. Poslije respiratora, Asima i ostalih dogodovstina, dajte sebi za pravo da pljujete po drugima :)
jaka se ekipa okuplja
SDP ikebana
Otkud to da je ovaj dingospo Hrvat. Davor je slavensko ime, moze biti Bosnjak, Hrvat, Srbin, Musliman, Bosanac, Hercegovac, Bosanac i Hercegovac, Hercegbosanac, Crnogorac, Jugoslaven..
Dokaz da"četvorka" šuruje sa HDZ-om