Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite nam Kemu!
Eto imenujte mene za direktora, da se ne svađamo.
"U utrci za direktora RAK-a bili su i direktor BH Radija 1 Milan Trivić, direktorica Sektora mobilne telefonije RAK-a Gordana Čuković Trapara, donedavno predsjedavajući Upravnog odbora BHRT-a Vladimir Marčeta, pomoćnik ministra sigurnosti BiH iz Sektora za informatiku i telekomunikacione sisteme Mladen Mrkaja, član UO RTVFBiH Radenko Udovičić te dojučerašnji v.d. RAK-a Kemal Huseinović, kojem je mandat istekao još 2008. godine. Predsjedavajući Vijeća RAK-a Plamenko Čustović ranije je izjavio kako je prvenstveni interes Vijeća da na čelnu poziciju u Agenciji dođe kompetentna i kredibilna osoba." Oslobodjenje Kredibilni Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda.
jedno zakon kaze, a drugo Bevanda hahah, boli njega briga sto se to na prijedlog komisije treba imenovati, hoce covjek da vidi ko je jos bio u opticaju, od koga se kes moze uzeti
Bevanda = zastoj. Otkako je sjeo u fotelju, ne mijenja metode ni načine nefunkcionisanja.