Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam branio kako je lijepo na Jahorini, kako je usluga vrhunska, kako su radnici divni... ali sto sam skijao kod vas skijao sam... Kakvo ogromno razocarenje! FUJ!
Ma nije problem otici na Jahorinu. Jahorina je moja koliko je i njihova nego je tuzno vidjeti kakav sljam upravlja njom i svojatava je kao da je babovina.
Hajde bosnjo skijaj po jahorini.. gluperde.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajmo Sarajlije na Jahorinu
Preporucujem svima da procitaju clanak na Zurnalu prije koji dan, pise se o ovome direktoru i Konakovicu.
Dobit će rinaku od mene. Lamse za Deju, podguznu muVu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E čuj sud u B.Luci hahaahahahah. Mogao je odmah tražiti da sam donese presudu, da skrati postupak 🤣🤣 Koji je to bilmez!!!
Sad direktore reci kolika tebi plata, a kolika ta jadnicima iza tebe
Zasto se ne radi na tome da se pocinje dijeliti otkazi za ljude iz eniteta RS koji rade u federaciji zato sto podrzavaju covjeka koji rusi drzavu a pri tome radi u federaciji mislim na sve ljude iz entiteta.
Da se nije uvuko bez vazelina, do subote bi popušio otkaz.
Znam bruku raje koja maksuz ide na Jahorinu zbog dobrih usluga i ski staza.. Bosnjo glupi, samo ti idi gore, puni im dzep. Dodji na klix pa pricaj o njima opet. Narode, bojkotujte ih u svakom smislu.
Sto sam isao isao sam, svakako je za poCetnike
jok eto podržavaće angelu merkel,dodik okupiro skoro čitav rs,ne smiju u wc otići dok on ne kaže,budite realni i shvatite u kakvoj državi živimo u kojoj se sve dijeli na tri tora u kojima svako tegli na svoju stranu,tako smo mi izabrali
Izlazi na vidjelo hobotnica politicara. Zaposli i uslovi da bi ti kasnije sluzili i branili te.
Nastavite Bosnje ici na Jahorinu i puniti mu dzepove. Kao i kasu SNSDa.
Puši ga Ljevnaiću, pozdrav iz BL
Hajde glupi bosnjo skijaj gore ostavljaj pare...
Ja sam siguran da i obični normalni Srbin,Hrvat,Bošnjak prezire ljude koji ih vode..pogotovo ove ulizice stranačke što pred izbore pozdravljaju sa 100 metara ☺️ tako da običan čovjek u BiH ne treba prezirati cijeli narod. 20 puta sam izašao na izbore ali nema alternative...
a sta ce covjek drugo reci?? stranka ga birala a on da sere po njoj
Kakva demagogija, istina je mnogo al baš mnogo drugačija. Dubioza je veća od 100 miliona, prodali sve što se moglo prodati, zadnje dvije plate isplaćene kreditom. Puna podrška je zbog toga, u suprotnom direktor ide u tvorza!!!
Zar iko ocekuje drugaciju pricu jos jednog Dodinog uvlakaca?