Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nakon dvije godine opet lik direktor i opet nastavi istim stopama. Nabijem ti državu ovakvu nakaradnu gdje se kriminal nagradjuje
Korumpirani TK sudovi. Ovima treba zabranit rad na 5 godina!
Namješta konkurs i ona pokrivena iz stranke za tizo pa joj niko ništa nemere u Sarajvu....
@Mehaga1 ja nisam željela. U obrazovanju sam ali u drugom kantonu i tamo su konkursi i bodovanje gdje nije moguće napraviti što prave u Tuzlanskom i Sarajevskom kantonu a možda i u još nekim ostalim.
Ovako ae legalno štweluju konkursi i po ostalim preduzećima i branšama, a ovdje je direktor kažnjen jer mu je bilo mrsko ili je prekasbno počeo te štelovane intervjue. 31.08 intervju, a 05.09 u radni odnos. Obično se osoba već zaposli a onda se sa radnog mjesta došeta na konkurs. Sve se zna, samo se neki Zqhiragići prave glupi pa kobajagi reformišu sve, a ostavili bi najočigledniji propust kojim se šteluje konkurs
sve pošteni (dojučerašnji) SBB-ovci, od osuđenih, do uhljebljene Amele Hamzić, inače supruge Nedžada Hamzića, vatrogasca iz skupštinskih klupa TK. Ne znam Jel meni promaklo, ili gospoja Hamzić ostaje ovom presudom na očigledno nepošteno stečenom radnom mjestu?!
Platiti još odštetu drugim kandidatima kao i srednjoj školi zbog narušavanja ugleda.
Sda je naravila kompletan sistem korupcije koji se prelio po svim institucijama u državi. Zatrovali su škole svojim nepismenim, podobnim kadrovima sa sumnjivim diplomama. Uništavaju nam budućnost zadnjih 25 godina.
Koji smo mi cirkus od države, sve blago i sve u korist kriminalaca. Kako ćete spriječiti kriminalce koji tek pristižu da čine kaznena djela kad unaprijed znaju da će ih sudovi samo naružiti i zamoliti ih da ubuduće pokušaju biti malo obrazriviji i bolje osmisle svoje kriminalne radnje.
Samo da se zna, da je Delalić kadar poštenog SBB-a, koji će od Sarajeva napraviti Dubaji
Cuuuj? Zar hoce to crveni?
Ja mislio u tuzli sve beka urbana, moderna raja..nema namjestenih konkursa i korupcije
Vama uvijek neko drugi kriv..uvijek je neka nadleznost.. da ste na drzavnom nivoi, bili bi krivi turci i vatikan
odma vam je tu prekoputa i zavod zdravstvenog osiguranja gdje je seljovina direkor cijelo svoje seljublje zaposio preko namještenih konkursa
SDP po mjeri Niksica
SDP kadrovi,navikli u komunizmu.
Hahaha, ma nemoguće da u javnim ustanovama ima namještanja! Koja smijurija, uslovna kazna
Šta je sa Službom zapošljavanja TK?
Ukor razrednog starješine !!😂😂🙈...eto sudstva
Namještanje konkursa je ustaljena praksa u skoro pa svim školama u BiH. Trebao bi jedan poseban zatvor samo za direktore i članove komisija koji su to radili.
Škola izgadena u baroknom stilu a profesori izvode renesasu