Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa i mi jedno, djikani drugo, koji su oni tumor u ovoj zemlji
@BilbordBosnjee, Idi malo slusaj rtrs i dodika, oni su vama vjerodostojniji i od medj. suda pravde i svjetskih sudija i strucnjaka, pa Boga ti, vi slavite kad su vas turci razbili na kosovu, mozes misliti kako je to danas prosjecnom turcinu smijesno, hahahah
E bas su pravoslavci popularni u Evropi. Gdje god se pojave Bugari i Rumuni svi ih se klone i proklinju dan kad su ih uveli u Eveopu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
direktor Eurokrema. Rezultate popisa objaviti u strogoj tajnosti
HALO SUDIJA ( LINIJSKI ) KO TE JBE , šTA KAZE gLAvNI SUDIJA ( uSA )?
Evo te veeeeeelike državne tajne: Vlaha 236 000 manje Hrvata 176 000 manje Bošnjaka 124 000 manje Ostali gotovo nestali Zakonski rok za objavu 1. julli, ali teeeeeeško da će to nakon svega 3 godine rada agencija uspjeti realizovati ! Realnije nakon lokalnih izbora kad već svi budu glasali za jel normalno SVOJE, koji su ih vako fino UMNOŽILI, ne samo financijski, hehehehe. Srbi koji nisu više htjeli da jedu travu otišli, Hrvati u EU a Bošnjaci uglavnom POD ZEMLJU !!
Joj covjece jesi naporan k'o dizenterija.
Ma kad niste do sad nemorate ih ni objaviti
Novi hit od dodika, "putuj europo" nemoj vise cekati na nas
nema tajnosti vise,... pitanje je samo ko smije a ko nesmije da ZNA
i šta kad se objave?! hoćel' nekom pozliti?!
Znači i Evropa pozdravila usvojenu metodologiju kao ispravnu.Pa dobro, obrisano je oko 150 000 Bošnjaka no ako i EU kaže da je to kako treba onda ok.
nije to baš tako...nama je nametnuta nacionalna opcija i sad kažu kao nije ih briga za naciju?! pa kod nas narodi vladaju!!!!! u svakom nivou vlasti biće nas manje...
Bake, Mile i Čovo već znaju u glavu koliko nas ima!!!