Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je diletant ovaj , valjda sad već bivši, direktor . . . Ako nije znao pronači perfidniji način da uposli ljubavnicu ili šta mu je već, onda se nije trebao ni petljati u te rabote ... ? ? ?
Nasli jahati grbacu zbog zaposljavanja jedne socijalne radnice, a ovamo kompletne javne ustanove i drzavne firme niko ne dira. Sta je bilo sa svim ljudima koji su zaposleni u Elektroprivredi preko stele, ljudi jos uvijek rade.
a sta je sa direktorima policijskih agencija u civilu...uhljebise komplet blizu i siru familiju...koliko jos postenih gradjana i policajaca treba glavu izgubiti da se tu revizija napravi...