Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nož može, a za 2 cm širi ruksak uzmu 20 e. Sramota i za wizz air i za službu sigurnosti aerodroma.
@papalukas Nit je WIZZ air nadležan za ove situacije nit su službe sigurnosti aerodroma, već jedino, apsolutno i isključivo granična policija BiH, koja je napravila propust kod pregledanja putnika.
Hallo legende. De procitajte i ukljucite mozak makar sekundu prije nego sto komentarise nesto ovako javno. Je li iko od vas procitao da je ovo propust Granicne Policije koja je odgovorna za rucni prtljag i pasosku kontrolu? Ovde ste napali covjeka koji nema nikakve ovlasti nad Granicnom policijom i koji je zbog njihovog propusta i ukazao svima na problem i poslao njihovim nadleznima koji trebaju da rijese problem.
Covjek jeste Direktor Aerodroma Tuzla i svaka mu cast sto ovo nije zanemario nego odreagovao kako mu dolikuje. Kakav smo mi narod dobro nam bombe ne ferceraju iznad glave 24/7, bitno vam je samo prokomentarisati i naci krivca, a mozak je tako tesko ukljuciti.
Preimenujmo aerodrom Tuzla u aerodrom Zmaj od Bosne Tuzla
Pa ovo je najvecaglupost..... covjek gulio jabuku.... nike maho nozem niti prijetio
DIREKTOR USKORO LETI SA POZICIJE PA PODMEĆE ŠEFU GRANIČNE POLICIJE. PROVIDNA PRIČA-PISMO OD NN OSOBE, KOJU JE INAČE TREBALO PRVU UHAPSITI JER NIJE ODMAH OBAVIJESTILA STJUARDESU.
To je bosnjo šta ste mislili
Cemu panika tolika,kad se moglo odma vidjeti da covjek nema lose namjere
Hahaha, usro se lik, čuj nisam smio upozoriti stjuardesu. Njega treba isto kazniti jer je bio dužan da obavijesti stjuardesu, i spriječi moguću eskalaciju.
Uskoro kreće smjena kadrova na aerodromu tako da očekujemo još ovakvih i sličnih "informacija"
Je li 20 ili 25cm?
zamisljam tu situaciju kada tip vadi jabuku i guli je u avionu. Nakon toga slijedi odmotati pitu iz novina, narezati sudzuka i nuditi ove oko sebe :D :D :D A o sigurnosti nema potrebe ni govoriti.
Neka neko budalama objasni da putovanje avionom nije isto kao putovanje od sela do sela u autobusu. Stoka balkanska
Bilo je opcija.Recimo guljača za krompir,brusilica,flekserica.Nije moralo doći do ovakve uzbune i gnjavaže.
On se zijanio kad je vidio da je lik u avionu izvadio nož i guli jabuku. A da je to isto uradio neko u busu ili razvalio burek smrdu niko ne bi ništa, ali eto pošto se vozi avionom, red je bit gospoda.
A i on sere, da je nwsto planiro s tim nozem ne bi on imao kad poslat dopis
Kad je Kuko zaposlio pola Banovica na aerodrum mora se ovo desavat , {bivse konobarice rade na aerodrumu}