Komentari (386)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je legalni clan Predsjednistva!!!
Konakovic je kod Senada izjavio: Ovo (izdaju bosnjaka i drzave BIH) treba sprovesti makar me to kostalo politicke karijere. On u sebi konta: Ceka me 50 miliona dolara, kuca u Los Angelesu, americki pasos. Sta me briga za BiH i Bosnjake.. Ovaj covjek se treba uhapsiti i smjestiti iza resetaka prije nego sto trajno napusti drzavu.
Komsic je legalno izabrani clan predsjednistva svidjalo se to nekom ili ne. Birali su ga svi gradjani FBiH. Ko je vise za njega glasao, Hrvati ili Bosnjaci potpuno je nebitno. Dakle, ko ce biti izabran u ZHK, SBK, Livanjskom i tako dalje pitaju se samo ti gradjani koji tu zive. Ko ce biti predsjednik FBiH trebalo bi da se pitaju svi gradjani FBiH. A ko ce biti predsjednik BiH, trebalo bi da glasaju svi gradjani BiH. Prosto ko pasulj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobrosusjedski odnosi a susjed ti radi o glavi, divno.
Pošto je sve po zakonu, nisu išli na Ustavni ili Evropski sud, nemaju većinu za promjenu Ustava, samo pritisak i ucjene za proširivanje aparthejda. Sve je po zakonu ali im se to ne sviđa
Opet ću glasati za Komšića
Smijesno je to sto je Zeljko jedini legitimni prestavnik svi ostali su nametnuti ili su smuljali izbore
Bravo Plenković... biraju Hrvatima predstavnika i prave se kako zagovaraju građansku državu....
Britanci otišli, a šefica AfD-a najavljuje referendum za izlazak Njemačke iz EU. Orban bi odmah za njom. A mi hoćemo. Dok se mi dogovorimo EU će se rasturiti.
A realno Komšić je produžena ruka sdoooo
Ne znam jesi li uočio jedan detalj da Komšić podržava kandidate Trojke na lokalnom nivou, ali im ne da da neki prijedlozi prođu u Predsjedništvu jer neki potezi su im čudni.
Bravo plenki ovog titića treba ignorirat i sam će se raspast u svom samozadovoljavanju i političkom kurvanju
Bravo AP. Konačno si postupio ispravno. Podržavam ga. Komšić se popeo na Predsjedništvo tzv. BiH kao djete na tršnju pa nezna sići. .
a NE ZNAŠ ni ti gramatiku...
Premijer KS Nihad Uk je izjavio da mu je Plenković politički uzor! Pametnom dosta!
vjerovatno bi ti bio sretniji da je Alija.
ma koji je uopšte on faktor da ga se čekalo?
pa Komšić je "Hrvat" u predsjedništvu, valjda mu zastava Hrvatske ne smeta.
Gdje piše da smeta ili da bi trebala smetati? 🧐
Kakvi potezi euoropejaca, prava gospoda. Čuj ne doći na sastanak za koji si potvrdio dolazak. Ode u kamenjar i preko noći izgubi izgubi kompas. Zaboravi da je u EU da je europejac. Vrati se drači kamenu i kamenu. Vrati se tamo gdje mu je i mjesto. Ogavni fašisti.
Zašto su bilo kakve kritike na račun desperadosa D. Čovića zabranjene od strane svih Euro-atlantista. N1 pokušao plasirati dokumentarac o Čovićevim marifetlucima i lopovlucima (čisto na osnovu odveć poznatih dokumenata) - ali stiže rampa iz nakog UO iz Švicarske. Da li ste čuli neku kritiku od strane trojca: Marfi, Sattler i Šmitler na konto Čovića? Ne, on je ovdje zaštićeniji no polarni medvjed, iako je jednako kočničar svega kao i Dodik? Zašto?- Ne znamo, znate li vi?
PA DA, TROJANERSKA BAGRA JE OSIM VUKOJE RASPAKOVALA I CIK. PREKO SVOG CIK-a DODIK I ČOVIĆ ĆE DOTJERIVATI REZULTATE IZBORA KAKO HOĆE. I NE SAMO TO VEĆ SU TROJKAŠKI SKOTOVI ODVEĆ IZAŠLI U SUSRET DODIKU PA APELACIONI SUD IZMJESTILI U I. SARAJEVO. A DODIK VIDI S KAKVIM LEVATIMA IMA POSLA PA BI TAJ SUD U BL. AKO OVE INVALIDNE STRUKTURE NASTAVE JOŠ 4 G. SARAJEVO ĆE PRESTATI BITI PRIJESTOLNICA VEĆ ĆE POSTATI BUKVALNO KASABA.
Ne znam što je dolazio onda