Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi vi? ne placamo nikakve poreze, nemamo akcize, gorivo najjeftinije na svijetu, i jos bi da su ciste ulice? ma hajte molim vas
gospodine kko mislis, ciste ulice je li mislis da treb
vi ljudi samo kritikujete crnite, pa jeste li svjesni da je nemoguce kada padne snijeg ocistiti sve da bude suho i cisto, helllouuuu Zasto ne krenete od svojih kuca i haustora, to prvo sredite da bude uredno i cisto pa onda nesto pricajte.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Služba za održavanje puteva je prvi snijeg dočekala skromno i u krugu porodice.
Opet ih(zimske sluzbe) snijeg "iznenadio"😁😁😁😁
Ali brate i kod nas su vozači retardirani. Haj što ne znaju voziti nego kad krenu sa ljetnim gumama na put, pa naprave kolonu... To niti je sigurno niti je korektno prema ostalim sudionicima u prometu. Najebeš ni kriv ni dužan kad budalu ponese u krivini u suprotnu traku ili kad stane na po strane.
Koliko vidim na slikama dovoljno je ocisceno.To sto vozaci voze na losim gumama to je druga prica.
Kako nije ocisceno??? Pa pogledajte tunele kako su dobro ocisceni hehehhe.
jesmo pohlepan narod, hocemo jos da nam se ulice ciste, maaaaa dajte ba. lopate u ruke svi i hajmo cistit. i svi petaka uplatiti na humanitarni broj da se Baketu osigura prohodan putic gore do Poljina
Snijeg je napado za malo jsce id dana nekih 30-40 centi.. Koja tehnologija to moze ocistit? Jedino da imamo grijalice pored puta
Evo gledam po komsiluku.. Komunalci se satrali vozajuci grtalicu.. Bacajuci sol.. Prodje 20 minuta opet sve zabijelilo.. I stas ti tu onda?
Vidi heeej.. Isto u americi cemerici https://youtu.be/23kPpqb86CA
Jučer sam krenuo za Mostar iz Sarajeva i krenuo sam onim malim komadom autoputa. KATASTROFA!!!!! ideš autoputem max 50km!!!!!!!!!!!!!!
Krivi srbi i hrvati nema drugog krivca
otkud snijeg u decembru???
nemojte ni čistit dok ne dignete putarinu na 10km
RJESENJE : "KOLEKTIVNI GODISNJI ODMOR ZA SVE OD 15 decembra DO 10 Januara
Idi u do kalnja i visokog animi cestu kakva je ako mognes proci
Da čiste svim raspoloživim sredstvima
Sreća u nesreći pa imamo najmanje kilometara autoputa u Evropi! :D Da li da se čovjek na ovo smije ili plače!? :O