Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee da se ovim tempom gradio autoput kao zadnje 2-3 godine, sada bi ga imali viska.
Ljudi rade i to se vidi golim okom, ne moze im niko reci suprotno
Slicer, slazem se s tobom. Ceste su nam sve bolje i modernije. Tezimo ka EU polako ali sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svakako pozitivna stvar je ovaj put za razvoj zapadne Hercegovine jer on predstavlja direktnu povezanost sa Europom preko A1 Autoceste Zagreb-Split-Dubrovnik, još usto odmaralište Kravice, koje će doprinjeti razvoju turizma i ostalih djelatnosti na području općine Ljubuški...
valjalo bi komentatorima ovdje da je napravila Hrvatska il Kosovo il Albanija, pa da onda kažemo kako valja što oni grade , a nama ništa nema. nismo navikli na lijepo, nismo navikli da se i kod nas radi. a radi se, vidimo svi.
čekajte vi dok Zulfo vidi ove komentare pa ospe paljbu. po njemu i sličnim intelektualnim sklopovima, trebamo se vratit na zaprežna kola i opleti Hercegovinom..sreća ne pitaju se ništa. xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
haha muhinjo, slicer, tocki ma ima vas, dosad sam vas pobrojao najmanje 20 Sad je vec jasno gdje SDP ulozio novac koji eto kao nece da trsi na bilborde i predizbornu, platio armiju internetskih PRova. Ko fol odose pare nastradalim u poplavama aha :D
Ma ja odmah sam optuzen da sam SBB SDA i sl. Nisam brate niciji, sve su to govna, a doduse priznajem da sam nekad bio glasac SDPa, kad sam mislio da je to neka gradjanska anti-nacionalisticka opcija. A nisam ja nista rekao za auto-put i pohvale nego za ove nabrojane PRove, procitaj im komentare sa ostalih vijesti, uvijek isto. Ako slucajno napises nesto sto ne odgovara SDPu taj komentar odjednom dobije po 100 minusa, procitaj onda ove vijesti o autoputu, tunelu, SDPovim ministirma i slicno, u minuti dobiju 100 plusev i to uvijek od ovih istih likova. Pa jebi ga, moras bas bit glup il naivan da to ne prokuzis.
Zasto bi ulozio? Pa nesto kontam nije niko lud da za dzaba sere po portalima po cijeli dan. Al opet eto kazes imaju volonotere, e blago tim volonterima onda ako sve ovo onako rade
Sve je ovo super, samo prometa nece tu biti ni 30 vozila dnevno.
da smo prosirili more ne bi bilo potrebe za pravljenjem autoputa
"sjeverna padina Zvirovića, Donji Studenci, dolina Studenčice"... A šta misliš uvaženi "novinaru" i "gospodo" iz Autocesta, da se neko malo, vrlo malo potrudi pa da ta silna objašnjenja i opise nama nepoznatih toponima, širokim narodnim masama predstavi putem neke mape ili obične skice, na šta se ova dionica nastavlja ili na šta se spaja u postoječoj putnoj mreži. Čak se ni AMS ne trude da ubace nove dionice u postojeće auto karte. Zato niko iz Bosne ne uspjeva da pronađe ni Bijaču, ni Crveni grm, ni ostala mjesta nego svi idu na "omražene" i preopterećene Doljane. Bile su nam ažurnije i sadržajnije papirnate auto-karte koje su ručno crtane.
Kako da stave mapu kad je to samo 5 km morao bi lupom traziti, jedino s nekim omjerom da ti zumiraju i opet ne bi nista skontao, pisala bi ti imena tih mjesta i ako budes puke srece da negdje u cosku pise capljina. Trebace jos godina da se povuce kakva vidljiva linija na karti da znas da je auto put.
Moglo bi se reci da je ave spremno za buduce turiste i gradjane Bih! Odlican posao je uradjen.
Laik sam, al cini mi se da je ona krivina na trecoj slici malo preostra za autoput :)
kad cemo mi na unsko-sanskom kantonu vidjetu autoput?
Ka bude dovoljno isplativ da se napravi...drugim riječima ne u narednih 50 godina
Nije igrica pa da sagradis sve u 10 minuta
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koje godine?!
Ima li ikakvog habera za dionicu prema Tarčinu? Govorili su da će biti otvorena u septembru. Baš bi bilo odlično.
u pet kilometara : dva mosta, vijadukt i tunel ... pozivam struku da nađe sličan primjer u evropi. to može samo naša blesava politika
primjer, a ne negativne ocjene ... primjer
Bosnia, brdo, planina, Herzegovina, krš...
Eee da se ovim tempom gradio autoput kao zadnje 2-3 godine, sada bi ga imali viska. ------------------------------------------------- Kojim tempom? Za cetiri godine 20 km autoceste, a treba izgraditi jos 250 km na koridoru 5C, pa racunaj tempo potencijalu?
Jesi matematicar
Vlakovo - Tarcin 20 km = 470 miliona eura = 23,5 miliona eura po kilometru. Navodno Turci preko asfalta polazu poZlat(K)u. To ce biti prva pozlacena dionica u svijetu. SDP je obecao pet zurki na toj dionici. Da i bajkeri ce doci.
Fino, ovo je kvalitetno uradjeno. Poruka za SDP: Zasto u Bosni ne pravite kvalitetno autoceste i prikljucke kao u Hercegovini? Inace ova od 12 miliona eura po kilometru je kvalitetnija nego sto ce biti ona od 24 miliona eura po kilometru izmedju Vlakova i Tarcina.
Vidi al rade ubiše mora da im je gazda rekao da plate nema al će zato ako dodju do kraja ići na more.
Bogami ste hrabri biznismeni,jer 62 miliona eura za ovu poddionicu nije mala stvar.Ja nemam hrabrosti da uplatim 2.000km osnivackog uloga za otvaranje firme.