Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banja pitanja, kratak rok.
Uh, valja se namucit. Mora se svaki dan radit po dva sata.
hoce li ko odgvoriti na pitanja ovog skrhanog naroda. DOSTA NAM JE BAJKI.
ima i teskih pitanja: 1. koje je boje sareni burek? 2. sta se stavlja u baklavu osim prezle? 3. koje meso se koristi za telecu sniclu? a valja sve prevestna engleski
koliko vas stotina hiljada radi na budžetu, to je po 200 pitanja mjesečno .. pi4kin dim
A vi naviklli da nistane radite.kuku vasim mozdanim celijama.praaavo mi vas je zao.nemoj da ko neode na vec uplaceni odmor u Tursku.sklepat cete vi to nekako.al u klincu.
Pozdrav Bosno , Ma 15 min. Posla , ime prezime potpis i to je to.
drama valja malo raditi bas vam je teško
Super.Pošto se u nas množi sve na tri , pa na tri. To znači, 3x3x3 za 27 mjeseci.Taman.
više mi je i ovih penala dovde
Haman neko neće otić ta 3 mjeseca na godišnji ! :))) Pa to su ba pitanja na koje BIH nije odgvorila od 2016 otkako je tražila da ih dobije ! KAkva šrdačina od države i predstavljanja pred EU !
sa 70 000 zaposlenih uhljeba na drzavnom nivou ovo su mogli imati vec spremljeno saljite im gore alkohola i kobasica da se ne zamore od napornog rada “po sobama”
ma bi ce neki oktobarski rok dilbere ne brini se.
Jesu li pitanja npr: Ko je mucko colu ? Sto ce vam jala brat i onaj bubo ? Je li Rovinj u Hrvatskoj ili Sloveniji ?
gledal neko utakmicu
Joj nam nepismenih politicara .. cuj prevoditi , zasto prevoditi.. moze se i na engleskom razumjeti.. A vala mislim da je 3 mjeseca malo za nase politicare, nece ih oni stici procitati..