Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al nemamo vozače
Ovaj gospodin priča gluposti kao i svi prije njega. Najduže smo smišljali (i prevodili) odgovore, a sada smo kao postali bistri i pametni, pa ćemo ova dopunska pitanja spičiti u sekundi!?!? WTF... Samo lupetaju i blebeću gluposti. U oktobru IZABERITE DRUGE, a ne ovu nesposobnu bratiju.
Imaš ti moj ***ac. Osobno sam pogledao pitanje. Traže ti makroekeonmku analizu BiH iz 2017, a pitan ja ti dostavljena 2016 ?? Pa gdje to ba još ima kod KREDIBILNOG KANDIDATA ! Nakon oktobra letiš i ti i tvoja kompletna banda. A ONDA ZASITA TREBA OZBILJNO PORAZGOVARAT SA EU. Da nam pomogne ! DRUGAČIJE NE IDE !
@extrajugo2 Pa čovječe zemlaj koja je prije 40 godina dobila zimsku Olimpijadu, najveći izvoznik, prodala kineskoj policiji komunikacionu mrežu, rusima nuklerani izmjenjivač pare, Africi dalekovode, radile dijelove za Boing SADA NE ZNA ILI NE SMIJE DA DOSTAVI Nakroekonomsku analizu EU jer se iz nje jasno i očito vidi ČIME SE BANDA BAVI ! Uzimanjem kredita i rasporodajom !
@kub EU treba da nam uspostavi prvosudni i policjski sistem. Kakv je viimo iz štampe a i po deset hiljada ilegalnih useljenika ! Mile i Zlaja su tvrdili da imaju SVOJE TUŽIOCE, eno ima ga smijenjen ČEKA SUĐENJE ... GORAN SMRAD SALIHOVIČ !
Ti imas sve pa mozes pricati al odi pa popricaj u proizvodnju ili zrgovinu sa obicnim radnikom i cuj njegovo misljenje
Ovi Dilberovići se instalirali nema gdje ih nema. Mistrica obrazovanja Dilberović....ovaj Dilberović....pune škole nekakvih Dilberovićki....Ovo izgleda kao ono jedan dodje onda zaposli komplet familiju. E u oktobu ćete da letite sa tih pozicija svi. Stanka instalirala podobne pa kontaju evo ga penzija za života.
trebal vam prevodioc 😂
ne mozete utakmicu prenosit zbog nevremena nesposobni uhljebi
Dobro,,ugojen,,krimos koji ocito nezna,,sta prica,,.
Ovaj iz DEI redovno navraća u Zdravu vodu na jagnje.
MOJ DILBEEEEEEREEEEEEEE HAAAAAAAJ STO I MEEEEENNNNEEEEEE NEEEEEEEE POVEEEEEEEEEEEEEDDEEEEEEE
Sissy
Čekaj malo, pa zar VI nemate i sjedala?
@imyetti s tim što ovaj ima fotelju.
Konačno da i naši ljudi naprave nešto kreativno. Iluzija koja pomjera granice uma ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE
Mogu dabome,....ali neće...!!!
Ova glava mi ne ulijeva povjerenje
A kamo točkovi prika?
Koji si sad ti, bogte?