Nesavjesni vozač na Bjelašnici
0
Dijete na sankama zakačio za džip
Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ovdje budala ima ne bi me iznenadilo ni natjecanje džipova u vuči djece... Skorojevići, ima para nema pameti. Prije je ipak bilo ima pameti ima i para.
samo ne kontam sto te idiotove tablice zamutili...m***mu **bem kretensku
hahaha cuj \'\'ako si Englez kao ja...\'\' pa \'\'englez\'\' bi onda trebao znati da se pise buddy a ne budy.... :S maybe you should learn how to spell as well before criticizing somebody else!
Možda je nepromišljen potez da se sa-x pojavi iza ove price, neznam...ali je definitivno dobar potez i u cijelosti pokazuje da postoji građanska svijest u našoj patetičnoj državi. Nažalost, još uvijek ima onih koji misle da je normalno uraditi ovako nešto. Pa zakačimo onda svi djecu za auta...Voila!
Umobolno!!!! Proizilazi - da je zakacio atomsku bombu kao bila bi to njegova privatnat stvar. Po obicajnom pravu smijes takve manijake - koji prijete cijelom drstvu i slikati i slike priloziti zakonskim organima, a iste i tuziti ako protiv manijaka ne pokrenu postupak. Zbog par ili mozda maLo vise STOLJECIMA tesko umobolnih izgleda da su svi - nazalosti pogresno - poznati u svijetu kao izricito opasan elemenat. Vozac dzipa je umobolan i opasan za drUstvo i za svakog pojedinca kako u BiH tako i u cijeloj Evropi. Ako zeli moze da nas ili samo mene tuzi ali samo pred bilo kojim sudom u - dijaspori. Uostalom mozda je i neki od tih korumpiranih sudija, koji u bih vidi \"zakone\" malo drugacije nego cijeli pardon \"ostatak\" svijeta. u SLOBODNOJ Evropi - slobodnoj od manijaka svaki gradjanin bi mobitelom obavijestio policiju istog casa, a isti bi bili za 10 minuta na licu mjesta i manijaka pod hitno opremili na stanicu za umobolne da se provjeri da li je uopce ima nade za njega
Ima li on mozga imalo,ccc.....?
heheheehhee ludilo brate sto mene moj otac nie vodio na bjelasnicu u p . m .
Papak vozi djip,a djete udise dizel BIOLOSKIi ako zakoci i djetetu pukne glava ili nedaj boze pogine. PAPAK JE SA DJIPOM I KONTA HE,HE BA,TO JE MOJA PRIVATNA STVAR... U NORMALNOJ DRZAVI SE ODUZME PAPKU VOZACKA i PAPRENA KAZNA.
jesmo fkt glupi, i vi sto komentarisete a i lik sto je ovo uradio.. cuj njegovo dijete, njegov probelm.. - glupo.. jednostavno glupo.... ma sve vezano za ovaj clanak je glupo i besmisleno..... kako smo glupi.... .
jadna je zemlja koja tebe primi ogranicen si ko balkon
Jel tko pitao klinca kako je njemu bilo? Jel uzivao? :)
ja ne znam u cemu je problem...necu sad da pisem kakve sam ja sve stvari radio kao dijete, ali ovo je 0...mislim da otac nije dijete natjeao na ovo...glupost majke mi ko ga god osudjuje...treba svasta probati u zivotu, jer ces poslje instinktivno da rijesavas neke probleme- cinjenica!!!! A ovo je za mene u redu...mislim da ne bi trebalo dijete sutnuti u sobu za kompjuter...nek vidi i ono da ima i zanimljivijih stvari... Po vama svima bi dijete trebalo svezati do 18god. da mu se slucaaaaajno nebi sta desilo...
Ma treba vozaca staviti ispred auta pa ga malo gurati naprijed.
Svaka cast ovakve slucajeve i ostale slicne treba prijaviti odmah
Joj kralja :)))) Sta se ba palite. Mi smo kao mali cesto se vjesali ovako za auta, i to bez sanki :)