Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam zbog koga neće, zbog djeteta ili ocuha ili nekog treceg. Valjda cemo saznati u nastavku. Ovo klix ko telenovele pise clanke.
Kad poslje članka imaš vise pitanje nego prije članka znaci da kao auto nisi uradio nešto dobro. Kako sam shvatio problem nije u centru nego u prihvatilištu, zašto je tako mogli smo znati da je novinar uzeo telefon u ruke i pitao ovako, možda kolega sutra bide imao malo vise volje da piše ovako bitan članak.
Samo tog k.rca od ocaha ako nista druo reciklirat a i ta dronja od majke ako nesto podje k.njat i nju kako vas nije sramota ,treba njemu.napravit sacekusu ,ko ga oteli takvog...
Nista cudno. 2014. godine, ja i moja supruga kao certificirani staratelji/udomitelji djece bez roditeljskog staranja, trebali smo da u nasu porodicu smjestimo djevojcicu sa posebnim potrebama, koja je pripadala Centru za socijalni rad Srebrenik, a bila je smjestena u Dom za djecu u Slacinovicima u Tuzli. Tadasnja direktorica Ljiljana Veselcic na sve nacine minirala je taj proces. U pripremnim prosjetama nasoj porodici 4 puta smo dzaba dosli po djevojcicu...
Jer direktorica Ljiljana Veselcic nije htjela da izda saglasnost centra da dijete preko vikenda moze ici nama. Jedini krivac zasto djevojcica nije smjestena kod nas bila je upravo direktorica koja je mimo svih organizacija ukljucenij u taj proces radila po svome.
Veoma ozbiljna tema da bi se ovako šturo napisao članak. Ima li kod nas bar jedan učen i sposoban istraživački novinar? Pogledajte index i način pisanja, svjetlosnu godinu od kliksa
Kakva si ti majka????? Živiš sa nekim ko tvoje dijete tuče, zlostavlja itd. Gora si ti koja dozvoliš da tvoje dijete trpi ovako nesto. A te institucije su skakako prica za sebe. Ne bi se dešavalo mnogo losi stvari danas da svi rade svoj posao.
Mamicu vam, jel ga treba tom zlostavljacu isporucit
Ja bi usvojio tog ocuha da provede ostatak zivota u torturi kod mene
Hoces da radis i da imas platu, onda radi posao. Ovo je za podijeliti otkaze svima. Pravni razlog postoji.... I onda uposliti ljude koji hoce da rade za sto su i placeni.
Ma togmrukovodioca treba odmah smijeniti i njegovu ekipu oko njega nijemto njegova ćaćebina, kako mu dozvoljavate da određuje hoće li ga primiti ili neće. Ma čisti fašista, još dijete bolesno ma ko ga pita ima da se smjesti, sram ga bilo.
A zasto?
ovo samo ima u ovoj nasoj vukojebini
Kako vas nije Boga strah
znaci da nadlezne treba poceti zlostavljati tako da malo dodju sebi
Ah takvi ce sada da poste za Ramazan i da klanjaju. Sve samo ne da pomognu i da obavljaju sta im je posao