Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Računajte 24h😏
Kiji ste vi kreteni.Iskljuciti vodu ujutru u 5 sati.Nit se mozes umiti,nit u toalet otici prije posla,skole... Glupani jedni
pa ti opet glasajnza trojku
nije trojka kriva vec čivić
Metropola? Ali zato će još mnogi stambeni objekti da se do ljeta izgrade. Nema veze što ne postoje elementarni uslovi (sistem vodosnabdjevanja, kanalizacija, električna mreža, putna infrastruktura...) koji su fundament za zajednicu tog obima. Nakon rata se samo zgrade gradile i automobili kupovali u uslovima koji bi za 100.000 ljudi bili idealni, a ne za 200+ hiljada.
Cisterne ili pripreme simulacije za rat ??
DOBRO JE STO NEMA JEDNO DVA MILIONA STANOVNIKA.DA UJUTRU KRENU SVI NA POSO PA SE MORAJU UMIVATI ZUBE PRAT IZ KANISTERA.🤣🤣🤣🤣
treba vratiti Gazi Husrev Bega da ga on napravi kako valja
vrati nas trojka u 93
Savjet zednim i neokupanim sarajlijama: Postavite komuniste na vlast samo da vam obnove infrastrukturu pa se poslije opet mozete igrati drzave.
a.kaf su sda ivci zatvarali vodu u sred ljeta na 40 Stephenie za ramazan nisi se javljao botu
"""strućnjaci""" kad budete zatrpavali prvo naspite pijeska tucanika pa onda zemlju. Da se ne desi kao prošle godine u Alipašinoj kad je bager nagrto zemlju i stijena udarila u cijev koja je pukla i još 24 h bez vode smo bili.
Ovo je rezultat SDA mafije koja je na pozicije ubacila sve I svasta... To je krpio I kurta I murta...
ovo je rezultat preuzumanja VIk od strane Nipa gdje su VIK unistili za sva vremena
Nesposobnjakovici 30 godina prave vodovod!
U ramazanu ostaviti ljude bez vode kakvi mozgovi, citavu godinu ublehare pa kao sad rade. Obezbjedili cisterne kao da je 93
Ok sve,radovi su,najavili. Ali VIK je unisten,nekad dream firma za posao sada se raspada,nemaju varioca,nekaka Meho Mehić pomalo nesto zavari tu i tamo.
VIK uposlenik sa novim kliznim radnim vremenom daje minuse
I jest unisten jer je bila dream firma za uhljebljivanje
Naravno da se moraju uzvrsiti radovi ali gradjni onih naselja koji su ugrozeni vodosnadbjevanjem deceniju i vise su opravdano bijesni na ViK.
Ovo sto ViK radi isto da nas planski sprema na ratno stanje vise smo bez vode nego sa vodom