Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan šalter (prijem zahtjeva za izdavanje ličnih dokumenata) - red 100 metara do ulice a za šalterom nekakva baba tipka 2 slova po minuti; drugi šalter (izdavanje ličnih dokumenata) - nema nikog, neka riba lakira nokte. Jbo ti ovu državu i administraciju nenormalnu...
U p.m. dvije salteruse na bolovanju vec 10 godina, ove druge dvije na odredjeno sto su otisle na godisnji. Ostala ova jedna sto od kredita ne smije ni dana izostati pa malo guzva.
u Njemackoj radi Covid-19 napravis online termin, cekas 7 dana max, dodjes na termin i ako imas kompletnu dokumentaciju ( prilikom pravljenja termina ti se navedu potrebni dokumenti) zavrsis za 7 minuta.
Laž, ja sam predmet čekao 22 dana (produženje regustracije). loša organizacija i međuljudski odnosi. Ako klijent plati registraciju 600 KM za 365 dana a vi zadržite dokumentaciju 30 dana vi ste gospodo po zakonu ukrali 30 dana korištenja vozila i 50 KM korisniku usluga. I ako dođe 30 dana ranije policiski službenici kažnjavaju vozače koji nemaju saobraćajnu dozvolu jer kako kažu ne mogu voziti sa kopijom. Kadija te tuži kadija ti sudi.
Jebote kod nas je sve problem. Pa kako se izdaju dokumenta i registracije u gradovima koji imaju više miliona stanovnika? Nesposobnost na kvadrat je naša karakteristika. Odsustvo pameti i htijenja da se rješava bilo kakav problem. Jedino se u BiH čeka u km redovima za sve živo. Nevjerovatno.
Pametni su se rijesili bosanskih dokumenata i bosanske administracije.
Ja neću više dolaziti da trošim vrijeme na administraciju. Odoh ja na More u Tursku. Dokumenti? Šta će mi.
UKIDANJEM KANTONA STDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Ako vlasti trebala jednu lekciju nauciti od korone, to bi bilo da birokratiju treba preseliti online, predas zahtjev i dodes da pokupis papire kad budu gotovi. Ali kad je na vlast budale ovakvih vijesti stalno ce biti.
Naravno, stara garda otisla u penziju a uletili ovi stranacki pehlivani koji veze nemaju , a i nemaju dovoljno vremena od tipkanja po fb i viberu, kakvi zatrpani hahaha
Treba ponovo napraviti reportažu za 2-3 mjeseca kad ista ta administracija (bukvalno) nema posla
Duše drage, "administrativne, zatrpane". :D
pa kako mogu stajati tako dugo vremena.nisu uveli brojeve .uzmeš svoj broj i sjedneš negdje dok dođe tebe red.pa ni milimetra se nisu modernizovali.
u mom mjestu su to uveli prije nekoliko godina. radilo mozda godinu dana i ugasili. sad po starom udjes i stanes u red..
Dijasporci su daleko najveći investitori u našu zemlju
Ja kada god dodjem do saltera nekog, vidim malog Alijicuu sa francuskinjom na glavi, kako me selami i kaze da saburam...Sabur, ali dokle!?!?
Dragi gradjani i gradjanke....PETKOM se ne radi u Tuzli, tako da ZNATE, da ne pravite guzve dzaba.Ne radi ni opstina, saaaaamo do 12 sati.Eto informacija iz prve ruke.
Petkom dzuma! Zna se
Kad sljegnu u BiH znaci ovi nasi glavasi sa rotacijama su mala maca za dijasporu na cesti to stoka prestize u tunelima,krivinama citam statistiku najvise udesa napravili ovi sa stranim tablam stoka.
Jest tokmak, u pravu si, vrati se u prvi razed skole i nauci pisati
Stoka?! Tako su i tvoji roditelji za tebe govorili,pokušavajuči te odgojiti/vaspitati!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)