Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF se žali strancima na Vladu čiji je i sam dio??
SDA nema boljeg saveznika od DF i HDZ. Sad mi nije jasan ovaj Komšić kad je lajao na HDZ u kampanji a sada sa njima u koaliciji, isto tako kad se sjetim one Sanele Prašović i njenih okršaja sa onim "vozačem" Semirom Efendićem a sad su u koaliciji da ne pominjem blaćenja između SDA i SBB a sad se vole, kako na tu ljubav gledaju podobni SDA kadrovi/uhljebi? Jedini dosljedni predizbornoj priči su Naša Stranka, SDP i Konakovićev NiP, zato će i pobjediti na sljedećim izborima.
Komşioğlu prilivoda haha, prodao bi i mater i sve živo sam da se uvali u fotelju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Df ce zavrsiti otprilike kao i stranka za BiH, onog momenta kad se Komsic povuce (a mi ne volimo previse Komsica, nego mnogo nam se gadi Čović) tad mozete zakljucati kancelarije stranke !
DF je zavraio a ovaj se smiješi da bude poltron sda
Komşioğlu prilivoda haha, prodao bi i mater i sve živo sam da se uvali u fotelju
wtf?
Hebo li ti Zeljko femili!
Šta je čudno, počelo je počelo sad se čeka Fahro da i on skonta da je protiv političke kontrole MUP-a i slijedi fajront šestorka. Providan izgovor za smjenu Vlade KS, ali morao se naći neki razloga da se napravi nova koalicija a da se slikar ne baci sa tornja kako je obećao.
Ova vlada je definitivno projekat stranih agentura. Kampanja koja se vodi protiv SDA će na kraju rezultirati samo jačanjem ove stranke.
zezas se, jel de
Do sada nisu bili pod političkom kontrolom...? Bili na platnim listama droga kommpany
Do sad je bila pod kontrolom mafije, ne vidim bitnu razliku...
Jeli ovo stranka naseg zlatnog ljiljana i navecer patriota i zagovornika građanske drzava....i onda jedinu "građansku vladu"ruse
Sto ste u toj vecini, ako ona zeli vrsiti utjecaj na policiju. Jel to i vas Konakovic stavio u dzep, onaj mali na pantalonama, gdje se stavljaju sitne novcanice od kusura.
ko kurvva o postenju
Do sada nisu bili pod politickim utjecajem??
Zlatko Miletić isto kao i Komšić bio dobar do 95 a onda se potrudio da mu se to što je bio dobar isplati sljedećih, biće skoro 25 godina
@TopKomentar sve i da je tako kako kazes, sta je trebao, uzeti clansku sda i cekati preko organizacije boraca jednom godisnje metar drva pomoci u zamjenu za glas sda-u. ako je tako kako kazes neka je, nije budala valjda.
Ne znam Mileticu zasto se do sada nisi zalio Inzku,kad je SDA imala politicki uticaj nad policijom u KS?Necete vise dobiti ni jednog glasa na iducim izborima.
Ovo je uvod za lagani kraj aktualne vlasti u Kantonu tzv. Sestorke. Pocelo je...
Zapad navija sa sadasnju vladu KS , jer kada zapad bira izmedju vecih Muslimana i manjih uvijek bira manje, njima odgovaraju ateisti poput SDP i NS
@Mamre Po čemu zaključuješ da je neko vjernik ili ateista i nekog rangiraš po tom osnovu zar nije dragi Bog taj koji donosi sud o tome??? Jel vi u SDA imate službu koja to vaga??? Vi u SDA sebi dajete za pravo Božiji sud... Bojte se dragog Boga!!!
@Mamre Mislim da ovo što si napisao jednostavno nema veza ni sa istinom ni sa zdravim razumom. Mozda da se suzdržiš od ovakvih konstatacija u ovim mubarek danima da sačuvamo ispravnost posta. Teško islamu sa muslimanima kojima više odgovaraju lopovluk i kriminal nego red, rad i poštenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadna je ova DF stranka,i ovi lezihljebovici. Gasenje stranke poslije lokalnih izbora 2020. Nisu normalni ovi nikako