Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF JE UMIRUCA STRANKA KAO I SBiH STO JE BILA A SVE ZBOG BAKETOVOG GOLUBA PRELETACA
ja bi prije rekao kao neugledno zensko, bez muska u kuci ....ko nije trazio nije ni dobio!
Nakon što sam ja Mahir, dobio ponovo mandat, zaposlio ženu, kuma i kumovu ženu ubacio u općinske poslanike, sad više nema zapošljavanja..
Mešaliću i ti sa lopovima??? Svaka čast!
Aaaa kakav šok. Mi pomislili da će da napuste svoju SDA braću i većinu 😂
AL IH ŠPANUJU SVAKA ČAST. SDA NIJE NIKADA MAANJE VLASTI IMALA U RUKAMA SVE JE DALA OVIM MALIM STRANKAMA A ONE I DALJE ZATEŽU KONOPAC. SVE LOPOV DO LOPOVA. SRAMOTA ZVANA SDA=DF
Stranačka jesu, familijarna nisu
Dali i vama koje pa popustili
Hahahahahahahahahahah
jooj mene sramota
MOLIM VAS NEMOJTE BRISATI KOMENTARE KOJI NEMAJU PSOVKE U SVOME SADRŽAJU I KOJI NISU GOVOR MRŽNJE. SATIRA JE UVIJEK DOBRODOŠLA. U TO IME PONAVLJAM SVOJ KOMENTAR. ŽIVJELI !! ......DF se pomirio i sa SNSDom, HDZom i Fikretovim laburistima.... Džesssssssssssss ti bijjjjoooooooooo 92eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hahahahaha pa ovi su gori i od SDA, e ljige ljigave...
Do sad samo zaposljavali iz SDA. Sad se pomirili pa ce se zaposlit koji i iz DF-a sto znaci da ce biti nestranacko zaposljavanje :)
Komsic smrdiiii