Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostace raja koja skija s Komsom do kraja.
Challenger........... stara begovska familija :)
Ko fol mraka sa klix-a brise komentare jer su, eto , po njihovom skromnom misljenju tamo nekakvi :-) . Fukare smrdljive, dupolizci svake vrste ...jadni ste da bi vi ista mogli procijeniti , nataknem vas na stapinu!!!
Kad su mu vode i ljudi oko njega fuj, fuj hodnicima,, da dalje ne spominjem
Ufffff pa ovo je tako neuko saopštenje da je to za plakati.
IDI ŽELJKO IZ POLITIKE, NIJE TO ZA TEBE
Mozda je za Baketa pa odosmo u krasnu pizdu materinu!
lojooo ulojiooo se ahahahah
komsic treba da pozove sve svoje vijecnike i rascisti ko je s njim a ko hoce da ide neka odmah ide no hard feelings. ovako svake sedmice neko cirkus napravi i negativnu reklamu.
Ovaj Komšić toliko je frustriran svojom baznačajnošću da više ne zna ni je li pjan ili mahmuran.
Selam Efendija!
Podvodis ti Zeljko sa tvojim radom i razmisljanjem. Ne znas ili bi kakio ili jeo.
veze ti nemas zeljko
Sve stranke sa svojim liderima i kadrovima, te ostali političari u BiH su zreli za giljotine, poput one iz Francuske revolucije. Stidite se i sramite bagro retardirana, sveli ste život stanovništva BiH na život u doba neandertalaca. Ako, i treba, yebite narod kad glasa za vas.
mA NIJE SAMO sdpU, CURI TI MOJ žELJKO NA SVE STRANE. Alternativa je bila da ostaneš u vlasti i da budeš džepni klovn i SDA mjesto malog Fahre, ko što si bio u SDPu. ETO, hvala na pažnji !
Politikanstvo, uradite nešto korisno za ovu državu osim samo što se dopisujete sa drugim strankama i upućujete demarš, najčešći istupi u medijima su stalni demanti i pravdanja....niste sposobni da napraviti promjenu