Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocel sad 4 godine zeljko prosipat pricu i nista ne radit jer su se eto svi protiv njega urotili? Kao i proslih 8 godina? Po svemu sudeci da
@Dragoon Ni tvoj dedo sigurno nije bio na zasjedanju AVNOJ-a nego kod Ante
A šta ste vi očekivalim neki preporod? Ionako ste ga birali samo da šuknete Hrvatima, kao da ste se nadali da će Željko uraditi nešto pametno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj lik je zaista čudan. Uvijek je neka teorija zavjere i on se tu nađe da brani Bosnu. On prvi vrši diskriminaciju. Ako je netko bošnjak njemu je dobar, a hrvat ili srbin je automatski kod njega negativac i neprijatelj. Uostalom Demokratska stranka je kažnjena zbog govora mržnje!!!!! A u stvari sve je ovo njemu paravan za zgrtanje novca. A narod su mu telad koja samo on i njemu slični šaltaju do bola.
Prvo: Dragan Čović. Drugo: Kardinal Vinko Puljić. Treće: Stjepan Kljujić!!! Sad ,,Otuđeni dio akademske zajednice."Ma mogu vam navesti 888 primjera. Nitko vam više ne valja od BiH Hrvata, ,,GRADANI" Bošnjaci. Možda bi se jednom za promjenu trebali i sami pogledati u ogledalo. Nije ogledalo krivo što je ružna slika u koju gledate. A ako neki vide broj 666 ili Sarajevskog Batmana u ogledalu, Big Brother is Watching You!!
Još jedan Željkov ili "Sejdin" idiotluk. Sad je neistomišljenike nazvao "otuđenim i odnarođenim dijelom akademske zajednice u BiH" jer ne misle kao on i njegovi. Nisu ni svjesni da on i njegovi, najviše rade na nestanku BiH. Koji kreten.
Tako je Komsicu! Zabraniti pod hitno slobodu govora, a narocito BATMENA. Pozatvarati odmah istaknute intelektualce, akademike i vjerske vode, pocevsi od Stjepana Kljujica i Kardinala Vinka Puljica. Jednostavno sve koji su protiv""Izuzetnog Vođe" i drzave Sjeverne Bosne. Pa nemas ti dzaba sliku svog ,,Voljeni Vođa"" TITA u svom kabinetu, a na poledini iste slike, sliku Blaža Kraljevića , notornog ustase!!!
Pa iskreno kazano ovo sto iznose je istina .. ono sto slijedi nije dobro a narod/puk je blesav, misli bice sve dobro bez truna zalaganja za drzavu ... i ide linijom manjeg otpora .. ne ide to tako .. za drzavu se bori Istinom, ekonomskom i svakom drugom demokratskom borbom ... treba se boriti Znanjem i inteligencijom, i bolje tako nego oruzjem ..
Pollitička akademija??? Hej! Ovaj tekst je već viđen!
Nisam cuo da ste imali ista protiv kada je Bake izjavio ocevu viziju o amanetu BiH Turskoj...to je normala, a RH ciji je narod je od konstitutivnih u BiH sto god da napravi je NEnormala? Vi ni sami ne znate gdje ste
kome treba čobanin neg ga za se sebi bira i neka mu ga. nek se ponosi šnjime, nek mu se klanja, nek ga sluša, nek mu u pakšu ulazi i izlazi, nek ide za njim i do u neolit. samo mene čobanin ne obavezuje, ne zanima i ne predstavlja mi ništa, ničiji.
Nikako nešto pametno da čujem od ovog DF-a. Samo riganje vatre na sve koji se usude da ih kritikuju. Šta je s ekonomijom? Šta je sa zapošljavanjem? Šta je s odlascima mladih i obrazovanih ljudi? Šta je s ovom međunacionalnom mržnjom koja nas raskida? Šta je s tim sramotnim podatkom da smo po svim parametrima među najgorima u svijetu? Jedna totalno bezvezna i bezidejna stranka, koja ne zaslužuje da vodi seoski odbor, a ne državu!
E crni Zeljko kad će tebi doći iz guzice u glavu da BiH nije niti će ikada biti gradjanska drzava, nego nacionalna,tako da je Dodik predstavnik srpskog naroda,Dzaferović muslimanskog i ti bošnjačkog naroda.......A Hrvati........Pročitaj ,kad budeš trijezan, Ustav, pa mozda ti budu neke stvari jasnije.....Ali još jednom ,kad budeš bez ijednog promila.
Ko je potpisao Marakeški Sporazum za Migracije u ime BIH? Jeli neko pitao Građane? Ko je izglasao zakon za istospolne brakove u BIH jeli ko pitao građane? KO RADI OVDJE NARODU IZA LEĐA? PA NAŠI POLITIČARI.
Đubre od seljačine akademske Filindre
To samo prde babe !!! Zbog-- "3 Opijuma za narod " ,niko Bosnom ne zavlada,,, niti ce , no sikiriki ...
Sve se urotilo protiv nas, ako rasture ovu divnu zemlju neće biti dobro.
Ako je sve uredno i ako nije prekrsen ustav BIH.Onda Hrvati netrebaju da spominju vise ovo Hrvatsko pitanje.Nema potrebe nista ni mjenjati u BIH.Na sledecim izborima kandidujte sto vise Hrvata muslimana na poziciju Bosnjackog clana .I to ce natjerati duduke da se vrate u svoj tor.
Samo nek nije onaj škutor sa Laktašenkom u kabinetu.
@E_Blum pa sta bi to stetilo BiH .Napunili su vam glave budalastinama.Predsjednistvo mora biti jednoglasno u svojim odlukama.Kamo srece da je to pravilo i za ustavni sud.Nebismo imali onolike budalastine od odluka.