Komentari (357)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sram te bilo upravo izgovorenih rijeci gospodine Komsicu... Od danas ne postojis za mene.
Obraz na snizenju?
@branimir stulic -- nema šta da se srami spasio je Bosnu od cjepanja a i još ovo. Uzdignute glave gospodine Komšiću.
Furdo prodana hebo vas otac izdajnicki
Zavali nas Zeljko opet mater mi!!
Kako funkconiše IZ BIH i njemu će obezbjediti mezar u haremu Ali-pašine ili Ferhad-pašine džamije.
''zlatni muljan '' - ŽK ...hahahaaha.. naravno ''Bakirovo maslo'' ni u ovome nije ''za Ramazana''. Al' sve dolazi na svoje ,lagano ali dolazi. Prvorođeni-prijestolonasljednik od milja ''Moj babo je , moj Babo je..'' koji baulja na valovima ''velike intelektualne baštine'' MM, uništava biće Bosne (BiH), Bošnjake i Bosnu gura u ''srednji vijek'', suprostavlja Bošnjake i unosi smutnju među njih ali to je opus ''riđobra-ga-DOG''.
DF je klošarska organizacija. Jezgro ove organizacije su policijsko obavještajni smetljari. Najgori boljševički smrad što je ljudima zavirivao u klozetsku šolju poslije sranja i raportirao šefovima. Ostala većina su propali alkosi, klošari.
Šta ovo vele Poplašenovi haveri?
Hsdži Bakir mu nešto proučio. Nije on kriv.
Kako jadno,fuj!
Ti se opet razboli, boli te briga ! :-D
Đe dođe iz Avganistana!
Ljudi moji, jeli ovo moguće!?
PALA VLADA IZDAJE I SRAMA! Pala je petokolonaška vlada ali ostale su teške posljedice, ostao je silan osjećaj srama i poniženja koji nas je pratio ovu dugu, predugu godinu. Pala je vlada koja je izjednačavala agresora i žrtvu, pala je vlada koja je otvoreno negirala genocid u Srebrenici, pala je vlada kojoj je smetao bosanski jezik, pala je vlada čiji se premijer nije udostojio otići na Kovace
Sad si bakirova pudlica a do juce nosac kofera od harisa. Vazda si bio potrcko i zavrsices na smetljistu istorije kad dodje smjena velikih igraca. A do tada podmazuj se dole sa WD i ne brini nece da boli.
Bilo je prilike da vidim kad se ženetine svađaju na sokaku pa se popljeskaju po guzici. Evo ti na. E moj Komšiću ja tebe u ovom komentaru vidjeh kao jednu od njih. A i što bi mi bilo čudo, s tvojim IQ- om....
Popisha se Komshich na 225500 glasova Bošnjaka.. Ovi što su za njega glasali nisu bolje ni zaslužili... Rezultat stranke na zadnjim izborima u okviru statističke greške... Koliko puta se Bošnjacima može slagati a da oni i dalje vjeruju u nešto????
Ma budale jedne šta se pjenite? Goveda smo, to je očigledno. Trideset godina mi držimo one koji su nas zavalili i prodali Miloševiću, da bi vladali pa makar u filđan državi. A vi hajvani nećete to da vidite pa zarad nekog sitnog ćara zatvarate oči pred istinom. Koja smo govna. Ne daj Bože nikome ugaziti u nas.