Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli nekog đoko za državnike koji posjećuju zemlju. To im je na kraju krajeva i posao. Osvrnite se radije na problem migranata koji rade nered po Sarajevu. Skoro svaki lokalni portal je objavio vijest osim samoprozvanog najvećeg portala u BiH koji stidljivo šuti.
E moj Bakire retardirani, bitno je snjimati sapunicu u Turskoj i lizati se sa erdoganom, a imvestitori odose u Srbiju. Poserem ti se na serijal tvog djetinstva.
@JasemDodu Poserem ti se na SDA i tebe svakako otpad si drustva, I ne treba mi SDA da bi bio musliman. Vjerujem za sebe bar me tako islam ucio. Redardirani botu.
@JasemDodu Poserem ti se na SDA i tebe svakako otpad si drustva, I ne treba mi SDA da bi bio musliman. Vjerujem za sebe bar me tako islam ucio. Redardirani botu.
Zeljko, mislim da si dobar covjek ali politika ti brate ne ide
I smanji to pice, hebo ga ti, raja te proziva!!!!
Ovog lika definitivno treba izabrati Hrvatima za člana Predsjedništva pa nek njima prodaje svoju priću, a Bošnjake i njihov odnos sa Erdoganom neka ostavi na miru.
E moj Bakire retardirani, bitno je snjimati sapunicu u Turskoj i lizati se sa Erdogabom, a investitori odose u Srbiju. Poserem ti se na serijal tvog djetinstva.
OVAJ UBACENI KLAUN SDA-OVACA POKUSAVA NA JEFTIN NACIN DA SE DODVORI GRADANIMA NARAVNO U DOGOVORU SA CAMPARAMA I PIZDICEM
Pojma ti Komsicu nemas ni o cemu, samo suplje price pricas!
Zeljko Komsic i njegova Df svojim jeftinim pokusajima pokusava da se ulize gradjanima ove drzave da se lafo brinu za njih. Njegova taktika je procitana.
šta ćeš ti pjanduro samo znaš da mlatiš praznu slamku a ubode neku pametnu
Naravno da je važno da građani znaju ko je organizator, a ti si svakako ubačenik SDA hobotnice alkoholičaru jedan propali.
Erdogane ajde na shishu
Svak neka radi ono sto treba pa i amidza.Bilo ih je puno opasnijih po ovo zemlju koji su je posjecivali pa se nije dizala tolika prasina.U ostalom kako Bakir veli da je Alija ostavio amidzi Bosnu u amanet a njenim gradjanima buket visibaba
Da je Putin dosao u BL niko se nebi bunio.
BL ima svoje organe vlasti, Izrodbegović a ni Čovke nemaju ništa sa time.
Samo smo čekali da tebe da čujemo tvoje mišljenje
dozvola erdoganu da odrzi ovaj skup ce biti najniza razina na koju su spali sarajevski bosnjacki politicari. ovo je u rangu proslave TURSKOG dana djeteta ili masovnog sunecenja pod turskom zastavom.
Mislim da se Bosnjaci trebaju izvinuti sa duuubokim nakolonom prijateljima Bosne, Covicu i Dodiku, Kolindi, Vucicu, Seselju... i traziti oprost sto smo dozvolili da Erdogan dodje u Sarajevo! :) :)...i za uzvrat trebamo protjerati sve Arape iz BiH..prestati postiti mjesec Ramazan...e onda ce vidjeti i ustase i cetnici da smo mi dobri i vise ce nas postovati i cijeniti i boriti se s nama za zajednicku nam Bosnu i Hercegovinu! :) :)
Gledaj kralju, ti da postiš i sve ostalo nebi bilo provokatorskih komentara, nisi dobio ni dlaku na jajetu ti nešto pametuješ, da si ti i v od vjernika ko neki Muslimani,, nebi ti ovdije bio i provociro, pomago bi tim ljudima oko sebe, očistio ispred svoga prije gledanja u moje dvorište, jesi čuo Balijetino paglu.