Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ukinuti sve kantone, za BiH bi to bilo kao da se izvadi kamen iz bubrega. Koliko ima zaposlenih u politici na svim nivoima vlasti u BiH bilo bi malo 10 telefonskih imenika na se napravi spisak. Gospodo kravataši zavrnite vi malo rukave i alat u ruke, ionako ste glupi za te poslove. Svi bi vi meni u Sibirskom Gulagu završili.
E moj Željko, jedi g....
Ti i tvoj mentor Lagumdzija ste najvece razocarenje i razlog za gubitak nade u opoziciju IKAD .
Demagog i dalje zivi u nekoj svojoj magli....
jesi ga ti neki politicar ... cjenim te i postujem i jesi jedan od vecih BiH patriota ali si politicar NULA ona ogromna NULA ... zasto? Zasto sto nikad nisi naucio da STO VISE IMAS VLASTI TO SI JACI! Kako mislis da porastes i ti i tvoja stranka? :)
ma hajte molim vas
Sad ce i ovi u nezavisne kandidate, ko ce se kladiti po burek?
Pogledaj stado, andjele sve samo bogalji i prosjaci slijepi tumaraju u gomili svima su kičmu polomili od tebe očekuju spas !!! Pogledaj dom svoj, andjele !!! Pogledaj dom svoj, andjele !!!
Naravno, Željko! Pusti ih neka se sami sada raskusuravaju među sobom. Budi Šahovski posmatrać i izkibicuj dobro partije koje će se već za Novu Godinu zaigrati. I Šćepu eskiviraj, čak više od SDA i HDZ, zajedno. Davljenik je u stanju svašta da učini!