Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze dragi,da li si ti normalan covjek?Kome ces poslati infektologe?Odakle ti?Gdje je do sad bila tvoja ministrica Sofic da nesto pripremi?Zagledala se u Fortu i ne vidi koronu tuka?
izdajnik i prevarant
Odakle ces ih uputiti kad ste ih sve u njemacku otjerali
Ma fuj vise
Zeljko volimo te
Klošaru šta si osigurao kao član. Predsjedništva, koliko je tvoj navodni uticaj moćan, gdje je ta donacija npr bolnicama. Fuj
Trbo si zahtjev uputiti ka se dernecilo.
Predsjednik!
U vecini zemalja koje se bore ozbiljno za korona virusom doktori i.medic.osoblje se najveci heroji a Zasto ... pa zato sto nisu KUKAVICE i ne boje se zaraze ... to je kao rat ..imate Hrabare i Kukavice ili dezertere .... E sada su u svemu dezerteri najjaci ali kad je stati na crtu e onda pokazu svoje lice .. bjeze da se ne zaraze.. sve rastjerati kukavice.. ja im ne aplaudiram ..
Dali su Zagrebu 100.000 KM, a od Hrvatske će sigurno dobiti 10 puta više, na to nitko ne gleda niti će se oko toga dizati prašina.
Kad je korona uzela maha u Konjicu on sad se probudio iz sna, spavajući ppted svoga Bakira. Ljigavce jedan za ovike oboljele u Ki jicu je kriv tvoj Fadil Novuć i Tvoj ministar ljigo koji su dozvolili i finansirali zabavu u Igmanu.
Jedna si Jedina Bravo Zlatni naš Ljiljan...
Konjic će stoički,na nogama, prebroditi coronu!
Ublehaner nas zavadio sa cijelim svježom Odreknu se djela Plate
Brze to malo sejdo brze,bar u konjicu ima onaj bunker,ima dosta prostora i za izolatorij i za lijecenje oboljelih