Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi začepite, nemate pravo glasa!!!
Jesu vala pogani...sad im osim sda i sbb valja...uhljebljuje se perfidno stoka svaki dan,to im je i bio cilj
Mozes misliti, 14 miliona ode na okolis. FOOOODIL se usutio, za par dana isticu tenderi... A on bi da smanjuje plate ljudima sa kreditima u javnom sektoru... FOOOOOOOODILE dorate neopjevani
Sve konkurse ponistiti do okoncanja pandemije Coronavirusa.
Jedino medicinsko osoblje na određeno da zamjeni ove zaražene
Mozes misliti, 14 miliona ode na okolis. FOOOODIL se usutio, za par dana isticu tenderi... A on bi da smanjuje plate ljudima sa kreditima u javnom sektoru... FOOOOOOOODILE dorate neopjevani
Ahmed Džubur. U Mostaru poznat kao teški lopov i stranački preletač. Kad ovakav čovjek počne pričati o nekom kolektivnom dobru...poseban nivo ljigavštine.
14 miliona je planirano da neko javno zagovara protiv bloka 7? Pa mislim, moglo se 14 km puta negdje izgraditi, moglo se 1400 rspiratora kupiti za te pare, moglo se kupiti lijekova da se prošire esencijalne liste. jbmt javno zagovaranje i ekologiju.
Komšiću, upo si među hijene i strvinare, ali makar ih s vremena na vrijeme prozovi i objelodani njihove podlosti. Čuj, sredstva za očuvanje biodiverziteta. Gdje nam je? Rasprodaše ga. Nije im dovoljno da rasprodaju i uništavaju naš biodiverzitet, nego još hoće nagradu za to. Treba iz buđeta izdvojiti sredstva da i to mogu popuhati.
Toliko o njegovoj fokusiranosti na situaciju. Nema ga u javnosti, sigurno je i bolje tako jer bi narod bio još više isprepadan da vide ko nam vodi zdravstvo. neka ga Komšić vrati u hladovinu savjetničkoga mjesta ili još bolje poslati ga u penziju.
Šta je sa nabavkom automobila ministru zdravlja KS. Dr. Mesihović, zvani "Šanko", prvo što je uradio, je tražio da se sredstva za auto uvrste u budžet (i to se prebace sa stavke nabavka opreme). To mu je bio prioritet. Poslije su se vadili da je to za potrebe kriznog štaba ministarstva kao da nema viška vozila.
vi ste svoje rekli... bolje da šutite... samo pravite gore... prodane duše!
Ahahaa Jebo vas ublehaner Komsic Samko Miletić i Podzic Niti jedan se nisu odrekli banke svojih enormnih primanja
Jos jedan blef od df
dajte konkurs za mup fup ministarstvo sigurnosti i ostalo briga ne za koronu odose godine necu stic prefat
vec 20 godina ubleho lazes i udaras supljake po Mostaru.ofacani privredni prevarant
sad bi opet malo da glume opoziciju
Zar itko jos ima u ovoj propaloj stranci?