Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se Mijatovic kandiduje onda ce proc dodikov 4 jer nece opozicija dati glas Mijatovicu covjeku koji je bio u SNSD. Mijatovic radi za Dodika i Bakira
@potocnj Ma naravno, zamazivanje ociju polupismenom puku.
Niksic je kukavica, poltron i izdajnik, tako da ce dati Dodiku 4-og clana i uci kolaiciju sa osovinom zla Dodik-Covic. Naroder dzaba ste krecili izdajnici su i u SDA i u SDP, NIP, NS. UOSTALOM IZDAJNICKI NAROD-IZDAJNICKA VLAST. POSTAJETE CIGANIJA EVROPE PO VLASTITOJ ZELJI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo moraju uraditi jer ako glasaju za svoje automatski daju Dodiku cetvrtog delagata,Vukanovic objasnio neko vece detaljno.
Nek "opozicija" glasa za Mijatovica i Dodik nece imati 4
Neka "opozicija" hlasa za Mijatovica i Dodik opet nece imati 4.
hajd Komšicu dodvoraji se SDP a tu pa u ZDK ,samo naprijed a popili bi te u malo vode,da nije bilo Bakira u Neumu nikada ti više ne bi bio član Predsjedništva
Bosnjaci su najmeksi i njih treba poniziti i iskljuciti kao faktor odlucivanja u BiH. To je strategija Scmidta i ostalih. Bosnjaci nemaju karizmaticnog vodju, nemaju jaku organizaciju. Zato treba naci ove tzv. gradjanske stranke koje su kao multietnicke i dovesti ih bajagi na vlast a vlast ce imati Dodik i Covic. U ovoj osmorci ce biti dovoljno Boski, i Irmi i sl. tako da ce Dodik i Covic imati lagan posao. Glupi Forto, glupi Konakovic i najgluplji Niksic ce sve progutati.
Ako neče opozicija dati glas Mijatoviću to je znak da bi nam gore bilo sa njima nego sa SNSD-om. Ne zaboravite da je Jelena Trivic javno na svom profilu objavila status: "Dražin patriotizam i danas može biti zvijezda vodilja" U izbornoj noči kada je slavila pobjedu među prvim izjavama je bila ona: "Ja ću slijediti politiku Beograda kao predsjednica RS-a" Svako dobro svim dobrim ljudima.
MIJATOVIĆ RADI DOBRE STVARI U SDP, NPR. PROGURAO JE INICIJATIVU DA SDP MORA BITI U VLASTI - PA SKIME GOD - DOK SU RANIJE FGR-OVCI GURALI SDP U OPOZICIJU SAMO DA NE BILI U VLASTI SA SDA. ALI OVOGA PUTA MIJATOVIĆ MORA BITI PAMETAN I NE DOZVOLITI DODIKU DA VOLŠEBNO DOBIJE 4. GLAS. AKO SE TO DOGODI MIJATOVIĆ ĆE I KOD BH. PATRIOTA DOĆI POD SUMNJU DA RADI ZA DODIKA.
Ako je SDP pljuvao po SDA zbog 4tog delegata u proslom sazivu, onda ce SDP ovaj put to sprijeciti. A mozda se to ne dopada HDZ-u zbog partnerstva sa SNSD pa HDZ mozda naredi suprotno. Bas da vidimo kako se nova sezona Igri fotelja odigrava
napusi se koorca klixu, zasto brisete komentare?
Niksic je kukavica, poltron i izdajnik, tako da ce dati Dodiku 4-og clana i uci kolaiciju sa osovinom zla Dodik-Covic. Naroder dzaba ste krecili izdajnici su i u SDA i u SDP, NIP, NS. UOSTALOM IZDAJNICKI NAROD-IZDAJNICKA VLAST. POSTAJETE CIGANIJA EVROPE PO VLASTITOJ ZELJI.
Vrlo jednostavno. Ako predloze svog, znaci da su uradili istu stvar kao i SDA, dali Dodiku poluge u ruke. Ako glasaju za opoziciju glasali su za manje zlo
i njega će Dodik kupit i džabe ste krečili
Nedajte Dodiku 4 mandat pa bili i opozicija na nivou BH
Pa zar nije završen posao sa predstavnicom Hrvata iz Goražda koja se zove , gle čuda , Berina Fejzić . Tako mali Perica zamišlja demokratiju u višenacionalnoj državi . Stvarno su ova balkanska plemena tragikomični , beznadežni slučajevi koji će , neminovno , završiti u bijedi . Samo mi je žao djece koja i ne znaju šta su im glupi roditelji pripremili u budučnosti .
Dobro da je narod vako glaso..Predsjednija SDPu..i DFu...Dom naroda SDA..i Skupstina..instrumenti odlucivanja ostaju u Bosnjaka..dok.Trojaneri...vrse Mahinacije..sa Zapadnim Ambasadama i USA..HDZ...sa Falatarom nije pistigao cilj..Sa NSom Baralijom i Cavarom he uzo Mostar...SNS..je uspio sa Stanivukovicem orodati kukavicije jaje Medjunarodnoj zahednici..samo kos kod Bosnjaka..funkcionise..Trojanski Konj..akovic.
Niksicu pokazi muda sad ako imas
Sad neka se dokaze mijatovic odnosno sdp kome su puna usta Bosne