Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napolju je virus, u kuci mi je zena, gdje cu ja sad ?
haha 👍👍
@SimpleRed Ko komsinice
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E sve mi je jasno, al sa po samo jedan slucaj bude u ovim mjestima. Pa jel moguce da se ta jedna osoba nigdje nije kretala i bila u kontaktu ni s kim??
Testiraju jednu bude jedna.
420 gg
Izgleda Borac uzima titulu.
Kako je dosla Korona, vise nitko gripe nema
levate nas opasno
Više se bojim naših doktora,nego virusa...
SAD AKO KIHNES ILI MALO KAHNES ODMAH IMAS VIRUS.ZAR SE DO SAD NIJE KIHALO I KASLJALO.
Klixovci kako vas nije sramota? Niste zaključali komentare a smrt je upitanju. Zato ste zaključali od uhljeba Damira Mašića neka vas je sram i stid, stranački poltroni!!!
Koliko je to klastera?
Znaci poceo spektakl.
Evo i Lukavica i Pale po dva prva slučaja.Izgleda da je krenuo talas..
USK jako malo testira, tu ce biti velikih problema
Pa hajde da se svi izgrlimo međusobno da sve prođe za dvije sedmice. Zar treba da se ovako za***avamo mjesecima ?
Nakon novih slucajeva, u Čitluku ostale jos 3 nezarazene osobe 🤣
Zasto ne pisete o klinickoj slici oboljelih? Starije osobe i hronicni bolesnici su i prije umirali kada obole od 'normalne' gripe pa se nije pridavala velika paznja tim smrtnim slucajevima. Ovo je recept za masovnu histeriju stanovnistva i unistavanje ekonomije. Zavadi pa vladaj!