Podzemni tuneli "Ravne"
0
Detaljno čišćenje megalita K-2
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne treba tu nikakav Hawass niti Barakat, Swelim ili neko drugi. Najbolje se vidi po tome da je sve u \"Dolini piramida\" pustoš. Nije ovaj narod toliko budalast. Došli, vidjeli i uvjerili se. prodajite muda za bubrege nekom drugom, plaćeni mediji kao Fena i Sarajevo - x vam ne mogu pomoći
Hawas je jedan obicni lopov sto sebe smatra strucnjakom a finansiraju ga u svemu americke sekte...Vi sto ga \"smatrate velikim arheologom\",brisite pijesak ispred ociju.Hawas je za me jedan obican lopov ispunjen ljubomorom sto nece njegovo ime istorija zapamtit o piramidama u Visokom,a vi i dalje pljujte po Semiru Osmanagicu,kad tad ce mu Bosna bit zahvalna a dusmani ispunjeni gorcinom jada od ljubomore,pa oni bili u Bosni,Egiptu i cijelom svijetu!
Jebo ih više taj pješćar
Da bio je i \"najveci\" egiptolog,samo nije bas uspjeo u svojim oponentnim stavovima da dokaze nepostojanje,bila su i cetiri mlada naucnika snjim koji se bas ne slazu s Hawassom,al moraju da sute.A gdje bi on to mogao da verifikuje nego u Dani-ma kod Vuka Bacanovica,jadnika zrtvovanog,dobio je po usima pred 60 naucnika i kolega novinara,lekciju kuture i novinarstva,jaoo usi su mu odgorjevale !!!
jeste, istina je one su tamo vec dugo. Eno i Hawass je potvrdio, kaze nema sumnje. Ili je mozda i on oponent? Ili laze ili je tajni agent ili mozda radi za Govedaricu? I jos nesto. Bio sam u Visokom. Ni jedan materijalni dokaz ne vidjeh. Samo gomilu stijena i ostatke srednjovjekovnog grada i stecaka. Pukli su sada definitivno, jer bas me interesuje hoce li imati muda reci nesto protiv Hawassa?
Ocigledno da ovdje nekima treba objasniti sta je drzava, sta kanton , sta opstina,turisticka agencija ,naravno da ce se Semir zahvaliti svim donatorima.pojedini politicari iz Federacije su dali podrsku projektu,samo podrsku.G.Grahovac ne da marke za ovo,ali da milione maraka za konjicke klubove,ne obazire se na prijave Revizione komisije za utrisene milione...!Besmisleno polemisati s Enko27 u 03:07h ,o arapskim ili drugim sajtovima,zasto nema nista o BiH piramidama,Daleko je Amerika,prijatelju,materijalne dokaze ti ne mogu prinjeti pod nos,bujrum svima oponentima u Visoko.One su tamo prisutne hiljadama godina,a vi hocete ,necete vasa stvar !
Oglasio se i najveći egiptolog današnjice Zahi Hawass. Njegovu \"verifikaciju\" možete pročitati u novom broju \"Dana\".
jebo vaku drzavu, kad svaki put sami sebi nogu poturamo.. necemo mi nikad nigdje dospjeti.. ima piramida, nema piramida.. ko da je to koji qrac vishe bitno.. bolje mi je i o tome slusat, nego slusat ove seratore koji su nam unistili drzavu i svakim danom je sve vishe unistavaju.. al sta se moze, bosanci su takav narod.. jebiga..
Evo konačno verifikacije piramida! Od najvećeg egiptologa na svijetu! http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=45429&p=2105523#p2105523
Kad otkopaju piramidu i nadju Ratka Mladica u njoj HAHAHAHA! :)
Moj komentrar na gore navedenu \"vijest\" je sljedeci: Bosanski \"CIRKUS MAKSIMUS\" ide dalje. Ova vijest spada u kategoriju vijesti - Semkey - Virovali oli ne ili vijesti o : 1) Elektro-trkacoj letecoj kokosi. 2) Zubno-mehanicka idiosinkreticka degustacija paranormalnih isparavanja 3) Podjeb u Visokom 4) Strujna diletacija ubrzane kastracije vremenskih sumova 5) Popara od vlaskih govana 6) Papazjahnija od digestivnih traktata. (sto reci popovska corba (jahnija)) 7) Dzon Vejn u sosu filozofskih antinomija cistoga uma 8) Parapsiholoska indukcija Goce Trzana 9) Mula Mustafa Baseskija se IBRETI \"piramidnom\" ludilu 19) Kara Mustafa u Republici Svetoga Marka na Dorcolu 11) Kaharli sam, *arala se nisam 12) Subhanela (Subha i Nela - dvije sarajevske alapace) 13) trinaest 14) cetrnaest 15) sesnaest 16) Behka i Ljuca 17) Bekim Fehmui 18) Uliks 19) Odisej 20) Penelopa Cruiz 21) Tavce na gravce 22) Gornjodolska mahala u situ i resetu 23) Plavi Esad 24) Zuti Sukrija 25) Leteca violina sa kalajisanim poklopcem itd itd.......
Za (dr) Leo Dr pisem u zagradi jer na znam sta znaci. Sumnjam da je nesto jako bezobrazno. Evo nekoliko pitanja. U februaru i martu ove godine sef vaseg pokereta ONAJ pod SESIROM je bio u Egiptu, gdje se je susreo sa \"najznacajnijim\" egiptolozima (tako imate jos uvjek napisano na vasoj internet stranici) i sefovima najznacajnije novinske kuce na arapskom. Po vasim izvjestajima (koje je objavila i bosnaska stampa), tada je dogovorena suradnja izmedju vas i Al-Ahram-a. Al-Ahram se je obavezo da ce pratiti i naciniti informacionu oluju o bosanskim \"piramidama\". Upoznat ce arapski svijet o tom projektu. Ja od tada, u prosjeku jednom u dvije tri nedelje pregledam interrnet stranicu Al-Ahrama http://weekly.ahram.org.eg i trazim podatke o bosanskim \"piramidama\" i svjetkom \"naucniku\" Nabil Swelim-u. Dobijam sljedece podatke: 1 - pyramid bosnia - 2 posta (poslije slijedi o cemu su) 2 - nabil swelim - 0 postova 3 - swelim - 3 posta (o Tarek Swelim-u) 4 - semir - 1 post (o Semir Al-Nabahim - trener palestinske zenske atletske reprezentacije) 4 - osmanagic - 0 postova 5 - osmanagich - 0 postova. 2 posta o bosni i piramidama su sljedece: Prvi post je iz 1998 i govori o djecijem selu sponzoriran od strane Egipta i pod imenom Suzanne Mubarak, i ne govori NISTA o Visokom i \"cudu\" u Visokom. Drugi post je iz iz decembra 2006 u rubruci o kulturi i to je tekst od Nadine Gordimer sa Americkog Kairskog Univerziteta, koja uglavnom pise o cuvenom arapskom (i egipatskom) piscu, Naguib Mahfouz-u, Bosna se spominje zajedno sa Kosovom i Makedonijom u dijelu koji govori o religioznom i etnickom kaosu, a piramide koje se spominju su iz Egipta. Tarek Swelim koji se spominje na tri mjesta je doktor nauka (sa Hawarda), arhitekta koji je znacaj po tome sto vodi restauraciju kairskih dzamija iz srednjeg vijeka. On na jednom mjestu u intervju kaze da mu se otac bavi piramidama i egiptologijom. Pretpostavljam da bi to mogao biti \"cuveni\" \"svjetski\" \"poznati\" \"naucnik\" Nabil, jer se u intervju nigdje ne spominje ime oca Tarekovog. Dakle postovani (dr) Leo molim vas odgovor, zasto arapski svijet ne zna nista o bosanskim \"PIRAMIDAMA\". Sada je vec mnjesec septembar, a imali ste i \"naucnu\" konferenciju, zato te molim da mi OBJASNIS zasto Al.Ahram NE PISE O TOME.Al-Ahram ima oko sest stotina postova o Bosni (bez \"piramida\"), i ima oko petsto-sesto postova o piramidama ali samo egipatskim. Ko koga tu *ebava ? Ti si ovdje toliko toga napisao, a NA OVAJ TEKST (JA SAM SIGURAN U TO) NECES NI POKUSATI ODGOVORITI. A VI koji kazete \"pa ima nesto\" \"egipatski strucnjaci uz nas\" i slicne gluposti,,izvolite pa sami provjerite sta Al-Ahram pise. Doduse morate znati citati engleski ili arapski (tekstovi su na oba jezika isti).
sarajevo.....mali grad u blizini visokog.......
\"Pa drzava uopste ne pomaze i ne finansira ovaj projekat,to Semir sve vrijeme zeli ,Fondacije je nepofitabilna,nevladina organizacija koja se finansira iskljucivo od donacija\" hahahahaha hohohoho http://www.youtube.com/watch?v=ietcmpeu2w8
gdje su artefakti tolike gradevine nigdje nista a vi visocaci derite volove i pravite jakne debili