Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje samo Teletabisi (sva 4 Tinikivinki, Dipsi, Lala i Po) nisu imali upetljane prste i moja rahmetli pranana! Da Bog mili sačuva cirkus države!
Dakle Uprava Vase miskina crnog ili u narodu poznatog kao Zeljeznicar je surovala sa kriminalcima, aferim strumfovi
---GLAVNI KTUŽITELJ Dalida Burzić je prilikom ispitivanja potvrdila da je u prijateljskim odnosima s novinarkom Duškom Jurišić te da joj je 14. januara 2016. godine tražila da provjeri Dautbašića Slobodna Bosna objavila da je na osnovu ovih poznanstava trebala postati direkor FTV, a za uzvrat je Dutbašić tražio da reklamira Fahru za predsjednika BiH. Samo u ovoj zemlji POŠTENO GOVOREĆI , se može desiti da Duška bude svjedok a ne saučesnik u krivičnom djelu. PROSTITUK OFUCANE !
Dalida gonja Hyundai, a vi?
@cosmo.3 ...svi se nadamo, i usrdno navijamo, da uskoro pređe na kakvu bolju makinu, naravski -- to je Goljf!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jurišićka je opalila šamarčinu novinarskoj profesiji, naravno, ukoliko su svi navodi ovog teksta točni. Realno je očekivati očitovanje udruge novinara BiH .
Ovaj ofucani Crnalić totalno prolupao. Za koga on ovdje, u ovom predmetu radi? Šćepo otjeraj to!
Dobre starije koke!
SAD CE TE DA VIDITE KOJA JE TO MAFIJA!!!!!
toliko je svo ovo nevažno... i dalida i duška i fahro i ovi agenti oko njega i te njihove limuzine... prizemlje suterena
Ja, u pravu si! Nemože sve ponijeti u KPZ ili ovaj novi u Sarajevu na Istoku. Fasovaće i Duška. Jednom je prošla, popravke treći put neće biti!
Ja, u pravu si! Nemože sve ponijeti u KPZ ili ovaj novi u Sarajevu na Istoku. Fasovaće i Duška. Jednom je prošla, popravke treći put neće biti!
I Duska prava mafijasica koliko vidim
...na faci joj se sve vidi
Zgadise mi se i dalida i dushka
Kakav covjek mora biti pa da na bilo koji nacin druzi se , podrzava, brani ...ovu gusinjsku fasisticku psinu ! Nazalost , ima jos krmaka koji imaju istu ili slicnu cekinju !
Pa sto gusinjsku psinu !?Ako je on psina nisu svi gusinjci psine.To sto si ti rekao je cisti fasizam.
@junuzdzipalo Gdje si ti procitao kod mene da sam napisao kako su svi gusinjci psine ? Ne daj Boze da tako mislim . To je fin i cestiti narod ,a znam ih podosta. Napisao sam , da je onaj ko je uz njega , ma odakle on bio , tamam iz moje kuce , isti kalibar klao i on .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nidje veze ovo sve majke mi , zatvarajte ove sto pokradose firme i narod a jeb.e me se za Keljmendijem i nakim uticajima na svjedoke .. Sud za Kuratz !!!
Ma sve kriminalci i jos hoce vlasti da se docepaju ... Kurko ...
Duska je jedan Bosnomrzac obucen u perje laznog patriotizma...zna se na ciji mlin njena voda ide,da se ne lazemo...
@Pretobom na proUstaske kompanjone!
Vidi ti naših "nezavisnih" i "prepoštenih" novinara i novinarki... Za običan svijet su neplaćeni, istrajni borci za slobodu govora i ljudska prava, opasna profesija... a u stvari ne izlaze iz skutova političara i moćnih ljudi....
Radoncic kum najvecem kriminalcu u Evropi. Namjestio mu da ga neuhapse u BiH. Sagradio dva najveca tornja na Balkanu od novinarske plate i kazu covjek nevin, jos ga se podrzava.. To samo kod nas u nasoj kvazidrzavi moze.
Zar i ti Duska Jurisic. Znaci da u ovoj drzavi nema novinara koji nije prodao guzicu nekoj stranci ili politicaru.
Ima ih u penziji prije vremena ili na mezarima prije vremena!
pa ona je davno pokazala svoje lice, kurva Coviceva
Možetel bar pravne stvari dodijeliti nekoj pismenijoj osobi koja zna pisati i napraviti bar neki kontekst. "Jurišićka", "Jurišićki", itd. "Jurišićka je jedne prilike odlučila za Božić počastiti HimzO Selimovića i Dalidu Burzić i tada je bilo govora o Dautbašiću." Kakva je ovo informacija? Šta znači?