Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta će za taj dan jesti ručku gradjani RS-a??
VANAGO
Balija otidji pa vidi, ne znas kako Srbi proslavljaju slave. Nekada su ti to preci cinili. Istrazi malo pa vidi sta su slavili.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
kad ce nasi nasi na paradu specijalci i vojnici da vidimo sta nasi imaju ,al izgleda da nemaju nista
ne treba komentirati ništa iz RS, samo ignoriranje, Dodik živi na provokaciji, ignoriranje jedino
Zalite se ''Ustavnom Sudu '' ''BiH''... MUHAHAHAHA....
specijalci, ponos slobode i demokratije.
slavite zaboli me briga, možete i žirafe dovesti lol, čuj pravoNaSlavlje :))))
Parada vatrogasaca:))
Gori su medij u federacij koji daju paznju ovakvim stvarima, ovo i budala vidi da je mazanje uciju narodu od strane vlasti u ts-u
"GENOCIDNA TVOREVINA ZLA" Tačan naziv okupiranog dijela u Državi Bosni i Hercegovini koji je nastao: UBIJANJEM,SILOVANJEM,KLANJEM, PALJENJEM,RUŠENJEM,PLJAČKOM I OTIMAČINOM MUSLIMANSKOG I OVE ZVERI SLAVE ZVJERSTVOM STVORENU TVOREVINU.
Zato ste vi Srbe zasipiali cvecem i cokoladama.
Poklanjam zapise i haparate. Salivam stravu, skidam sihire...
Treba obeleziti bez velike pompe! Odrzati akademiju,obeleziti koncertom,i to je to.
@weasel,to ti je posledica onog cuvenog referenduma '92! Sto ste trazili,to ste i dobili,a primitivluk ostavi u kuci za domacu upotrebu!
Trumpa izradile plesačice ( sumnja se na štab Hilary) pa je kao rezerva da otpjeva američku himnu na inauguraciji TRumpa u Bijeloj kući pozvan balkanski Slavuj i Orfej Milorad Dodik ! NArvano na srpskom jer će uzvanice biti iz cijelog svijeta a antička poslovica kaže: GOVORI SRPSKI PA DA TE CELI SVET RAZUME ! https://www.faktor.ba/vijest/milorad-dodik-izmislio-da-je-pozvan-na-inauguraciju-donalda-trumpa-228297
http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/rockettes-donald-trump-inauguration-president-forced-perform-dancers-a7491986.html
Opet mlatis sa tim clankom nekog bednog novinarcica sa Faktor.ba. I ti si pukao.
Vlahadurija Fuj fuj
@Antonius glabni ga
@Antonius glabni ga
Djikandan smrdske izdrkotine, skup djikana, krkana brdjana i ostale svite koja obitava u zasticenom rezervatu zvanom izdrkotina smrdska.
KMEKNEM TI GA MAMI U PRKNO KRK MILOJKA
Ako neradan dan treba svi da ga slave he he
takooooo jeeee
@mirrorce -''Lenjčuge svih zemalja , ujedinite se !''-