Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne preletite iznad Banja Luke i Laktaša sve je ovo sviranje qrcu. Ne odvaja se i ne prijeti niko u Tuzli.
To ni ne pise u tekstu. Procitaj prvo pa onda pisi
Koliko sam ispratio vijesti zadnjih dana, pogotovo na ovom portalu, jedino Ramo Ramo drug moj Isak prijeti nekim korpusima i gazijama. To sto Dodik drobi o odvajanju znaci da se blizi izborna godina. A taman i da krene u odvajanje, sigurno to nece raditi oruzano.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ko god misli da bi Ameri koourcem mrdnuli zbog nas, lud je.
Meni je najjace kad kaze da su Ameri spasili Bosnu, ja jos poslije 30 i vise godina nisam procitao negdje da je jedan Amer dao zivot za ovu drzavu.
Neće zato što Bošnjake vole. Ali u slučaju sukoba, vjeruj da bi jedva čekali. Gube islamski svijet, jedinstvena prilika da pokažu mišiće Rusima i da se okrenu Turskoj i Saudiji i kažu, vidite da nismo anti-islamski nastrojeni, koliko toliko poprave imidž u islamskom svijetu i balansiraju sr*nje koje je Izrael napravio u Gazi. Odnos Amerike se nije mijenjao poslije Ukrajine, ali itekako je oštriji stav od sukoba u Gazi ako si pratio izjave američkih dužnosnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Joj lijepe fotografije izradit cu je za garaze.Vidi lutke.Goni ga Salkan.
Samo bomba na B.Luku , čisto figurativno !!!
Davno nekad bilo
Trosite bzvz gorivo i zagadjujete okolis, niko vas ne benda ni 2%... Parkiraj to i setnja.
Evo ih zuje iznad Tuzle
Gdje god su se ovi hahari pojavili zlo je nastalo. Nemojte samo jedno zaboraviti da u slucaju borbe ne tuku se oni za vas i vasu, nego vi i vasa djeca ginete za njihove interese. Ako je birati jednoga pravoga saveznika i zastitnika Rusija i BRICS to trebaju da nam budu... Primjer Ukrajina, Gaza, Sirija i mnogi drugi.
to je poruka Svima u BiH, posebno Federaciji da zemlja nije samostalna, nezavisna nego je vazal velikih sila. I da je nesposobna da rijesi interne probleme. Oni koji se raduju Nati avionima ce sutra proklinjati ovaj dan. Dok je Tile bio ziv, niko tisji nije mogao zakoraciti u zemlju
Poruka onima koji ugrozavaju drzavu? Pa u rs je ugrozavaju uporno i sutra je slag na tortu,a vi saljete poruke paradom. A i sama poruka je slaba,jer ne nadlijecete njihovu teritoriju,nego se po Federaciji vozate.
Na fligtradar se vidi kako leti samo onaj boing tanker, vrti se u krug izmrdju Bl , Jajca, Tesnja i Zenice, a lovaca nidje haha
Let iznad kukavičjeg gnijezda
Buduci da trenutno bosnjacka politika najvise ugrozava drzavu, zanima me je li to poruka Bosnjacima? Glupam im poruka, samo bezveze zagadjuju zrak i prave vojnu paradu u cast neustavnog dana RS-a.
koliko priče nizašto, ovi preleti su redovna i najavljena nato aktivnost, poznata već godinu dana, smo su opozicionari u svojoj nemoći a u strahu od suda ovo stavili kao temu broj 1, AVION NALETI I PRELETI I NIKO NE PRIMJETI DALI JE VOJNI ILI PUTNIČKI SVEJEDNO U OVOM TAMNOM VILAJETU SE NIŠTA NEĆE PROMJENITI, OVI KO ODVAJAJU SE A OVI KO FOL NEDAJU
Muslimani u Bosni, odnosno današnji Bošnjaci... Narod koji i dalje ima podanički mentalitet, koji bez stranaca ne može ni da prdne, a gde državu da vodi, i kome ne dozvoljavaju upravo ti stranci da se dogovore sa svojim komšijama Srbima i Hrvatima. Jer ako im dozvole, uloga njihovog gazde nad Bosnom će se izgubiti! A na kraju, opet će ih gurnuti u rat sa Srbima i Hrvatima i opet će nad njima gazdovati.
Cijeli rat ste preletali i gledali kako nas ubijaju
li pojedini Bosnjaci valjda i dalje nakon sto su od nas napravili Gazu i Zapadnu obalu podrzava Ameriku koja je govorila Bosnjacima da je Lisabononski sporazum nedovoljno povoljan iako je radjen na osnovu popisa 1991 i gdje Bosnjaci imaju gradocelnike na 44% BIH i da bi ta ista Amerika nakon sto je uvela embargo i gledala Genocid predala 15 opstina BOsnjackih RS u Dejtonu i svela nas na valjda povlnijh 23%?