Komentari (372)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahihihihihhihihihihihiihhihi, mislili da se dijeli grah :)
@drinsky1 ma 100%. uvijek vrijedi pokušati :)
@KvaternikEugen1861 HAHAHAHAH OPLAKAH
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH PLACEM
Djeca im se smiju
@drinsky1 bolja i majica nego...GRAHSULJ"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://adf.ly/14975749/www.google.com
Ahaha, glupavim ostarjelim islamofobilima godila prica u predizbornoj kampanji pa mu dosli dati javnu podrsku.Koji luzeri...
Kakvi debili...
Rekao je da je bio protiv bombardovanja i da je srpski narod dobar, čestit, pošten i radan. rece i puce od srece, koji vic sic maco sic.
Hahahah... Dosla stara raja,malo nesto reklamnog materijala da potkaci... Cirkus ...😂
100% pamuk
koji idioti
Il su im po veknu dali ili su na nekim lijekovima.
ja skupa i govana. a i ovaj u pederaciji nije bio bolji.
ja stvarno ne znam ko koga ovdje vise za*ebava....ovi nas ili oni njih? Pa stoji 6 ljudi, vjerovatno i ne znaju o cemu je rijec. A i da ih je 10.000....koga zanima misljenje bilo koga u BiH??? Podrska ovom, podrska onom....necemo uticati ni na 3 glasa.....Stvarno je narod kod nas glup.
hahahaha joj tebe, narod uvijek bio glup.......i stvarno si zaista.... naravno da je bitno ko ce i kako ce pobjediti... ahh Moj drze da nije smjesno bilo bi zalsono hahaha :P Nego nigdje te... je li to fino tako.... hahah jutro pospani hahah ili pak vise nisi... ;-)
@smiling Nije niko rekao da nije bitno ko ce pobijediti vec sam rekao da mi tu nikakvog uticaja nemamo. Pogresno ste protumacili moju izjavu, mlada gospodjo!!!!! To tako ne ide. Nego, gdje si ti do sad? Nidje te!:)) Jasta sam vec pospan. Nonstop. Kako kod tebe? Imal sta new?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pogresan marketing. Umjesto podrske Trumpu trebali su organizovati miting kontra Hilari, doslo bi ih vise. A u principu jebat ih sve.
Jadno. Mada ih je samo desetak a kod nas u vezi Clintonice stanje je znatno gore (peticije, mnogobrojnija podrska-narod, akademici, politicari, hodze). Meni predstavlja problem podrsak bilo kom imeperijalistickom kandidatu a jos veci mi je sto mi podrzavamo zenu koja ce, ako je suditi po izjvama, napasti Asada, koja je kriva za Libiju i koja ce svijet dovesti do 3. sv. rata.
Vise se ljudi skupilo oko mog golfa kad sam ga na servis vozio
Joj što lažu, pa ovo je nevjerovatno. Ne mogu se pomiriti da stalno kmeče i prizivaju strance iz 23% pa sada izmišljaju ovo u I. Sarajevu... Sa vama definitivno nema života jer vaši kompleksi otpadnički su glavni problem. Nismo vam mi krivi što ste otpad i što ste se poturčili...
Čista parodija na baliluk i njihove stalne podrške, mahanje tuđinskim zastavama itd...
@Raskrinkavac1 :DDDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jesu se provalili