Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako usele u nove zgrade, prestaje tal ići u džepove onih čiji su podstanari trenutno. Šta je tu nejasno i sporno? Halide, dobra ti je ova, sjedi 2, pitaće te još za veću ocjenu.
Sve direktne rušitelje države treba pohapsiti! Ako im se ne dopadaju objekti, neka ih preurede za svoje potrebe. Manji bi bili troškovi, nego da plaćaju kiriju. Ovo samo kod nas ima. Poređenje se može napraviti sa porodicom koja ima svoj vlastiti stan u kojem ne živi, a plaća podstanarki stan u kojem živi. Sve apsurd do apsurda. Tako to bude kada niko nema nikakve odgovornosti. Bahato se svi ponašaju, mogu tako jer su svi isti. Zvekeću im orasi u džepovima-SVIMA NJIMA.
Uselite narod.
Izvinite, morao sam se vratitit, buahahahahahahaha, čekao ga frajer čitav dan da on dođe i izdominira! Ovaj ozbiljno shvatio dominiranje i njih dvojica sjeli da prave planove za novi terminal aerodroma u Sarajevu ( koji inače ima 13 letova dnevno) i metro , buahahahahahahah, hvala vam što postojite, stvarno bi bilo tužno bez vas. E sad o tužnim stvarima, nažalost u ovim našim banana državama na Balkanu takve budaline i u vlasti sjede, dominiraju i slave sami sebe!
pa naravno da neće da s epresele kad su prostore iznajmili (dugoročno) od tajkuna povezanih sa strankama koje kontrolišu ta misnistarstva i agencije.
ja bi vas sve smjestio ili u bivsi aerodrom zeljava, ili u bugojnu titov bunker ili tako negdje i nema izici dok konkretne odluke i zakone ne budu izlezili kao na traci... juni vec, sad ce godisnji, a oni mlate praznu slamu
jedan od mnogobrojnih prezaposlenih politicara se javio
U cetnitetu nece vise biti isplate peMzija nemaju para u budzetu vise.
Ko odbija da useli, odbiti mu od plate. Jednostavno, efikasno. I eto puta da se najzad počne smanjivati administracija.
Ko je god ukrao od naroda, i ko je iskoristio rat da se obogati, ko god suti na korupciju, mito, kriminal, i ostale necasne radnje, ko je god licemjer koji opravdava ovakvo stanje, i bezvlasce u drzavi, ko god podrzava nacionalizam ovim putem mu zelim sve najgore u zivotu bez obzira kako se zvao, i kojem se Bogu "molio".
ma treba vas nabit nogom sve redom , *** vas onaj ko vas izabra i ko vas sastavi
HOCELI INAD IKO BITI PROCESUIRAN ZA 20 miliona km bacenih bez veze????????????
Институција омбудсмена је преселила у нове просторије те више не плаћа кирију. Према доступним информацијама са њихове интернет странице.Толико о кликсовом истраживачком новинарству и о томе колико се добро распитао овај Гењац.
Nije mi jasno kako odbija? Pa uvedete zakon preko noci da moraju! Ali ne, jer to nekome odgovara da pere pare, sve je jasno ;)
E onda ove što neće sekit poslat na Zavod za zapošljavanje i na njihovo mjesto dovest ljude koji hoće radit i ne pitaju gdje će sjedit...!!! Djosta nam je više ovih nehljeba i uhljeba . . .!!!
Talovi cine cuda.
Fuj!
odlučili na kupovinu objekata za šta je izdvojeno oko 20 miliona KM IZDVOJENO BEZ VEZE,, KAD STOKA NECE DA USELI DA SU BOGDO PODJELILI SIROMASNIMA IZ SVA TRI NARODA TO 20 MILIONA KM