Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Lovac iz Dervente Slobodan Radovanović ODSTRIJELIO je u selu Donji Cerani šakala, DIVLJU ZVIJER KOJA JE RIJETKA na ovim prostorima." E Aferim lovče, nek si ubio životinju koja je haman nestala na našim planinama ! Da mi je dobru optiku da je nakačim na ovu svoju vinčesterku ništa mi slađe ne bi bilo nego tebe da odstrijelim.
"U Hrvatskoj je zabilježen VELIKI BROJ šakala." Pa eto, uzgoji ti stado ovaca na planini, brzo će ti doći, pa ih ti hrani i održavaj.
samo gradski sarlatani mogu da izvale takve komentare kao Tvrtko Kotromanic.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
J*** li vam mamu lovačku, sve vas treba pobit !
Bože koji si ti retard *facepalm*
U Sumskoj ni zivotinje nemaju sta jesti, eto dokle ih DoDick dovede. Cuj ovakva zivotinja, a teska samo 15 kg.
Ovaj ubica se još i šepuri, a portal ako je već objavio fotografiju, trebao je upozoriti na uznemirujući snimak. Koji ste vi kompletni debili.
Hajmo momci ... gdje vam je erekcija ... imam kćerke: (1)-Garažirane (2)-Nisu udarane.
svi ste vi pametni kad se treba dati komentar i kad je zastita u pitanju... pitam ja vas koliko ste vi zaljubljenici pasa i drugih zivotinja iste usvojili? Zbog takvih nam je drzava postala zoloski vrt, da oproste politicari...
ovaj je vlah garant bio snajperista u ratu majku on *** sam sebi
jes sto posto, ko zna koliko ih je potamanio
Slobo cestitam , sada potrazi nikad nije jedan . Za one koji napadaju ovog covjeka koji je zastito prirodna bogatstva ove zemlje , sram vas bilo . Sakal je invazivna vrsta prvo bi pobio zeceve , pa srne i lanad pa bi poceo da ubija ljubimce pse i macke a onda idu kokosinjci i torovi . Sakal ostavi pustos iza sebe . Slobo svaka cast i dobar pogled.
Ne zna to druže ova haustorčad što ga pljuju, oni su nešto ovako vidjeli samo preko televizije. zanimljivo bi bilo docekati da vidimo razmisljanje jednog aktiviste za zastitu zivotinja da se sretne oci u oci sa jednim ovakvim ljepotanom, i naravno da ostane ziv nakon toga.
Obično brane životinje oni koji kad im se ženka okoti iste te kučiće bacaju pored kontenjera, kad im pas dosadi, odvezu ga u drugi grad i puste na milost i nemilost saobraćaju, koji mačiće ostavljaju u prvom sljedećem naselju i da ne nabrajam dalje. Gospodo kao što neko reče, uzgojite 300 ovaca i pustite ovog ljepotana u tor, pa da vidiš kako preko noći ostaješ bez egzistencije. Lahko je vama palamuditi iz stanova, a nikad u životu ovako nešto niste vidjeli, osim u pionirskoj dolini, ako ih uopšte ima. I udruženja za zaštitu životinja, prikupe cuke i kad pokupe lovu onda ih puštaju na ulicu ponovo. Treba ponovo šintore uvesti al sad ne samo za životinje, nego i za ove što ih brane, sve neki ljubitelji životinja, pa kad ste toliki ljubitelji udomite svi po jedno sa ulice i nećemo imati problem sa lutalicama..
njesra. ja konto on zegno brus vilisa!!!
Nije to nista da vi znate sto jedna krava u mom selu hoce ubost...cudo jedno
Molimo Slobu da odstrijeli ove kojote od lutalica po gradu.Gore nego Bangladeš.
Kreten!!!
Tako je to kada se zivi u supku evrope. Nikada necu zaboraviti samo kako je medijski popracena (sa mnogo odobravanja) bila vijest kada je neki maloumnik slican ovom kretenu SLobodanu (samo je ovaj bio iz Bihaca) ubio risa negdje u Krajini. Pa to su ga slavili do neba...a mozda nam je to bio zadnji u ovoj pripizdini od zemlje, drzavi u pokusaju... Pleme vam yebem zaostalo...
istrijebise sve zivotinje iz sume, em sjecom em lovom
Sad će pakica i druge fukse s foruma da se zgražavaju što je ubio nedužnog šakalčića koji se samo htio igrati...
Ma da su fukse...zoofilke,nisu mogle naći sebi ništa konkretno sem pasije guzice...
evo se javlja fuksa pakica i porucuje ti da ti spolno opci s majkom! selam!
Za konjine iz Rs-a rat josh nije zavrsio ...