Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa onda nije dodik problem već EU
Dragi nasi bosanski srbi,vidite li vi izlazi iz ove situacije il cete nastavit sebe sramotit I unistavat?
Subjekttt1432765 Bosanski pravoslavci.
Kaže Laprdalo da ga Englezi ganjaju sa kontejnerom i ako ga stignu hoće da ga zatvore u kontejner i puste glasnu muziku, hahahahah e jes puko Mile ko Milica.
Nek mu puste Dacica kako pjeva miljacku,postat ce proeuropski orijentisan
odmažu oni koji su u talu sa našim političarima. Šta se para opralo iz EU fondova preko Bosne to samo ptice znaju i Slovenci. Ne mogu kod sebe jer gore moraju poštovati zakon, ali zato dođu u BiH, otvore firmu u kojoj radi jedan zaposlenik, dobije tender, pokupi EU pare, kusur da našima koji su malo pomogli, reda radi , da ostane nešto i vrati oprane pare u EU.
Vidim svi vide BiH kao prosperitetnu zemlju u koju treba ulagati ali u k***** , investitori nas zaobilaze u širokom luku ...ko se prije dočepa Njemačke biće mu bolje ...samo vi glasajte ponovo za iste i 100% garantujem da će vam u naredne 4 godine biti još gore nego što vam je sada ...nećete imati ni za kafe
EU radi sve naopako
Da budemo tačni problem su njemačka i francuska (osim orbana i milanovića koji bi plesali kako eu svira). Teta angela je otišla pa će njemačka prije ili poslije doći sebi.
EU je sama sebi problem.
https://m.youtube.com/watch?v=3ggccDR3MbI
Kad ode Dodik u ćorku doće godi od njega.
E vala i Dodik je manji smrad od ovih Austrijskih smradova.
Pustili ga tolike godine da radi šta hoće i sad se fol zabrinuli.
Kmeči Mile da će mu SAS odnijeti cipele, a Navy SEALs veš i potkošulje iz kuće.
Jedino što me zanima je: koji je odabir glazbe kojim zele da muće Milorada u kontejneru kada ga kindapuju?
Metal, i to onaj malo žešći.
Nisu Britanci dzaba izasli iz EU.
Samo narod neka pljeska i neka se zabavlja , a onda kada zabava prođe i dođu kuči neka pogledaju platnu listu racune i cijene goriva i hrane u Supermarketima.Na uzvikuje Baja živjela rs Rusija Srbija nego ŽIVJELE OVCE OD NARODA JA SAM MILIJARDER
On stvarno misli da će ga Despot spasiti od Britanske Obavještajne Agencije ili Američke CIA-e AHAHHAHAHAHAH
Daj mi dvojicu spremnu i ukrast cemo im tog despota ispred kuce.