Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravili ljudi kuce uz deponiju nelegalno ili legalno i sad imamo problem. Pored Sevdine apoteke grade novu zgradu ,a niko ne razmislja gdje postaviti kontejnere za smece koji se guraju prema kruznom toku. Najbolje da ih stavite u centar kruznog toka.
kontenjeri se stavljaju u zgradu, tako je bar u austriji
Slika i prilika kulture, morala i produhovljenosti veeeelikih vijernika sa obje obale ove tuzne rijeke koja ima nesrecu da protice izmedju ovakvih ljudi.
Podržavam. Jer nas se tiče.
"Jer nas se tiče"
Sve su ovo ostaci Titoizma.
Jel ovo sto se osjecajuvugrozeni??? Njemu istovarit dva kaniona dreka u bare
bacajte u radobolju.moj savjet.
E ovo su realni problemi o kojima treba voditi brigu, kako Mostar, tako i ostali veći centri. Dok god bude "natezanja" ka kra-de-ze-u ili sdoOo (i ostalom sebičnom đerizu) to ce narodu biti gore. Mozgovi u BiH ko u vjeverice. Znaci li ista vlastima (pa i narodu) pojam SANITARNA DEPONIJA?
Mi bi proteste, trebali bi protestovati 30 godina ,svaki dan, da se saka jada promjeni...sve je skenjano
KORISTI MOZAK. Ne bacaj smeće. Problem je što narod nema mozga. Očito se ovdje vidi.
Ispred nas je dug put ucenja-od toga kako da se odlaze otpad i gdje ne, a gdje ni u ludilu ne, do toga kako vlast da nadje mjesto gdje da, po svim standardima i propisima. Do tada, meke, turizmi, adrenalini - naravno, ali uz mirise ribljih konzervi, djecijih pelena, otpada od povrca, hrane i cega sve ne.
Papanluk, nasim vođama osnovne teme nisu bitne, kao zaštita životne sredine i ljudi. To krši Zakone a ne nauku. Deponija je nelegalna, početak i kraj priče.
svi stolni gradovi su takvi.