Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prijedlog od Gratza je zaista dobra ideja... Samo da vas podsjetim da se dionice FC Bayerna isto tako prodaju i kupuju na Njemačkoj berzi. Dakle i oni su dioničarsko društvo!
daj sta ce nam ti neki zakoni koji ce nas voditi u prosperitet. dajte malo mrznje, netrpeljivosti. daj da pljujeno srbe i hrvate, i oni nas. nikad necete tako pobjediti. eh eh nasa stranko...
Odlicna stranka. Jedina normalna u toj kvazi drzavi.
Muhamed Gracic - khm, ovaj Dennis Gratz i SObina COdic samo nesto inicijativisu. Mogu i ja jarane inicijativisati da mi nikada ne ponesatne inicijativa i ideja. 100% zapale joint, sjednu u krug i inicijativisu i smisljaju inicijative, bitno je samo to objaviti i na tome ostane. ACTA NON VERBA VASA STRANKO!
Denis Qratz
Ne moze ih spasiti niko, sve dok politika ( bilo koji nivo vlasti ) ima prste u upravama istih !