Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznaj Kosovo. Necemo mi voditi cetnicku politiku
@Hocurevizijuu Moj ''revizionaru'', u dogovoru Milošević -Tuđman vi ste dobro ''sjebali'' Srpski narod u Hrvatskoj, ostali su bez domovine, bez zemlje, kuća, bez konstitutivnosti al eto sad ste preselili največim dijelom u Srbiju. Terorom nad Albancima-kosovarima ( koji traje od Kraljevine Jugoslavije, pa FNRJ i SFRJ ) , zatim oružanim terorom 1990 -tih ste izazvali- što ste izazvali i dobili ste što ste dobili. Kosovo ste izgubili za sva vremena -
@Hocurevizijuu Moj ''revizionaru'', u dogovoru Milošević -Tuđman vi ste dobro ''sjebali'' Srpski narod u Hrvatskoj, ostali su bez domovine, bez zemlje, kuća, bez konstitutivnosti al eto sad ste preselili največim dijelom u Srbiju. Terorom nad Albancima-kosovarima ( koji traje od Kraljevine Jugoslavije, pa FNRJ i SFRJ ) , zatim oružanim terorom 1990 -tih ste izazvali- što ste izazvali i dobili ste što ste dobili. Kosovo ste izgubili za sva vremena -
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi Albanci i njihove pekare i poslastičarnice najviše pljačkaju BiH. Najviše oni utaje poreza u BiH. Gotovinu vrte i potplaćuju inspektore daleko najviše od svih drugih. To su polumafijaši.
Zanimljiva rasprava. Vidim da vecina bosnji ne dozivljava siptare. To je za mene malo iznenadjenje
Na ovom forumu se ne zna ko je ko velika većina Bošnjaka bi rado priznala Kosovo a i Bosna bi od toga profitirala omjer balija/četnika/komunjara naspram Bošnjaka na ovom forumu je 90/10%
@Psorijaza ,nesto bosnjo imas problem sa procentnim racunom. I to moj glupi bosnjo ne vidis realno! Ma ti ne vjerujes ni svojim ocima.
Svi MI koji smatraju Kosovo kao PRIJATELJSKU REPUBLIKU, slazemo se sa svakom odlukom koja vodi ka POBOLJSANJU veza sa Kosovom.
@Tvrtkov pronadji negdje kartu zeljene velike albanije pa ces vidjeti da je i sandzak u njoj. Toliko da znas sta siptari misle o bosnjama.
...jer siptari znaju da su bosnje islamizirani srbi i hrvati, slaveni, ili kako oni to kazu, škije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je to kada se sjedi na dvije stolice! Neda Srbija da se ukinu vize, jer bi godišnje gubila oko 400milionaE. Bosna ima dosta robe koja bila konkurentna. Takođe, ele preko seljobera iz RS- da pokau mišiće. Sve ovo još neki dan - a onda Rajs!
@Hocurevizijuu - ako isliš da će Kakir ukinuti RS, onda se varaš. Taj lik niti zna niti ima hrabrosti da takvo što uradi. To jedino može da uradi Milokrad Dodik. Sposoban je a i zna i hoće kada mu se da prilika. Dali ste mu priliku - sada uživajte. Zarad sebe i svojih hajduka, prodaće vas sad, pa sad! Još kada mu se pojavi Rajcica, iiiiih!
@referendumitacka - šta si jutros?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir je naucio da se nepismeni bosnjaci loze na njegocu prayznu pricu,
republika usrana pelena jako šćavi
Muhamede ne seri.
Srbi zaboravljaju jednu stvar...do 1991 je bio komunizam, zabrana dzamija, zabrana Kur'ana, pa su se Bošnjaci i plašili ratovat. Dragi, ko bajagi takozvani Srbi u kur'anu piše pogini, a ne okreći leđa neprijatelju koji napada na tvoju vjeru. A od 1995 do 2017 je odraslo mnogo nas koji smo to pročitali. Kad se sad poganjamo, mislićete da vas napadaju svi muslimani svijeta. Plakali ste u vozućoj pred 200 stranaca mudžahedina, budite sigurni da ih sad ima domaćih 500 000. :)
@VelAsr Na kojim si ti drogama?
@therat Prvo, imali ste JNA, pa su vas muslimani slabašne vjere opet isprašili. Drugo, mi sa Turcima nemamo ništa, Husein beg je Turke otjerao do vardara, pa su ga prevarili da ih ne goni više, tačnije prevario ga mahmud 2-gi, dao mu obećanje koje je prekršio. Iz navedenog se da zamijetiti da ste svoj pogan život naslijedili od Turaka, sa kojima ste rame uz rame ratovali protiv Evrope kao dobrovoljci da biste u hrvatskoj i bosanskoj zemlji dobili posjede.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo na sabahu samo komentarišu SDA-ovci...pa ja otišli na poso, a ostala raja nema posla pa spava.
@MilankovicTeslaPupin sda(sds,sdo.hdz...)nikada ne spava, jer cim zaspe neko drugi ukrade
Tebe smo čekali da nam kažeš?
Vojvodina - Mađarska (USkoro) Sandžak - Bosna (Gotova Stvar) Kosovo - Albanija (Gotova Stvar) Beogradski Pašaluk - Turska i Arapski Emirati (Pola kupljeno / uzeto) Zaključak: Srbija ne postoji, to je izumrlo davno kao definicija falsifikatorskog naroda porijeklom iz Indije.
@MilankovicTeslaPupin Muslimana u Sandžaku je 99,99%, pa ti pričaj.
@MilankovicTeslaPupin Nije to Raška, nego Sandžak. I to su lažni podaci, kao što ste vi srbi i lažna nacija, vi ste ustvari indijanci, i vaša je država indija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pripojite Sandzak i kosovo Bosni. Ne smiju se srbi bunit, bice sređeni!
Ako srbija kaze da je Kosovo srbija zasto onda kosovari imaju vize?...zbog cetnika koji se bune?