Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Dennisu i NS-u. Sami naprijed -za gradjansku drzavu BiH !
@Temelj Podrska svima onima koji nesto rade za dobrobit gradjana i drzave BiH!
@Temelj To i jeste nas problem treba se ujediniti a ne rusiti. Meni bi najdraze bilo vidjeti u jednoj stranci Denisa,Koju,Sarovica,Mektica,Amera,zvizdica, Bajrovica ... onih koji se bore za drzavu i ovaj narod. Sve dok se razjedinjujemo nema od nas nista, Samo slozna braca kucu grade.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prije bi’ glasao za Dodika nego za S Cudic. Veceg uhljeba ova drzava nije imala. Mozda konkurenciju drze Arapovic i Reuf Bajrovic. Ovaj Denis je bar nesto u zivotu napravio, solidan advokat. Sta S Cudic radi u zivotu? Ekspert za sta ? Debatant ? 🤦‍♂️
Ma samo za Bokira...svakako "sarajliiije svrsavaju na Zutalja
Realno jedini ljudi koji imaju kapacitet da nesto naprave u BiH su Dennis i Bajrovic . Jerlagic isto ima kapacitet s tim da se na njeg treba vrsiti pritisak da rijeci pretvara u djela.
Ovaj Denise je jedan od najaktivnijih političara,svaka čast. Zamjerka je ime,Denise ti si Muhameda, najljepše ime,ne trudi se ugoditi bilo kome, pogotovo ne Pedji koji nije nikakva opozicija u KS,nego glavni haver Konakovicev.
Covjek se ne cjeni po imenu vec po radu ,moralnim nacelima... imena su se uvjek mjenjala i to je licna stvar svakog pojedinca.
@pidjameta.slipic moralnim nacelima ? To sto se covjek stidi svog porijekla to kao treba zanemariti ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A tako ste imali dobre izglede. Ovo je velika STETA za stranku i gradjane koji vas podrzavaju. Molim vas da licne probleme ostavite po strani jer ste vi tu ISKLJUCIVO RADI GLASACA.
Gratz, izgleda, bjezi od vlasti i od odgovornosti.
podrska,ali budimo realni ne bi ostvario pobjednicki rezultat.
Mujo Gracić ebo ga otac turski... Kakav Denis Gratz?? Mujaga klasični...
papak ovaj nije turcin
@pelinkovac Poturčin.. Još i gore. Ma ne pitaj...
slogan nase stranke: bitno je ucestvovati
nasa stranka , nezavisni kandidati , df , sdp , sbb idite malo u rs a ne samo po sarajevu , tz , zenici i bihacu laprdate
Ja fakat ne mogu vjerovat čovjeku koji se postidio sopstvenog imena.Nešto mi tu tukne na kompleks niže vrijednosti.
Rece djevojka i dade sebi ime Nepredvidiva. Hahaha
Nasa Stranka mu zamjera sto ide u dzamiju i vjeruje u Boga
Da je tako kao što kažeš nikad imena nebi promijenio
Niko nece no primijetiti ako se Nasa stranka i skroz ugasi, jer su nikakva opozicija! Bave se kerovima i vantjelesnom oplodnjom, a nemaju nikakvu ideju o borbi protiv korupcije ili o revitalizaciji PIO ili reformi zdravstva ili otvaranju radnih mjesta: ukratko nemaju niti jednu za gradjane korisnu ideju
možda je i bolje je da nemaju ideju.ovi drivi su imali ideju,pa vidi kako ta ideja izgleda.
*drugi
Ako moja SDA izgubi na izborima , a hoće to je sigurno ko kec na Nadala protiv Dizdarevića , ja bih se priključio vašoj stranci. Ljevak sam a nisam nešto ni krao puno
Ne može, nisi ti kalibar za Našu stranku! Samo probrani!
@BobaBG To samo dragi Allah zna
I njihova stranka je pala pod pritiskom raspodjele pozicija. Znači i oni uhljebi ko i ostali. Pa lijepo. Nije se moglo drugačije ni očekivati od onih koji radi vlastitih interesa (novca od zagovarača destabilizacije zemalja, Soroša i sličnih) brane navodno prava opasnih pasa lutalica, gejeva i sličnih štetočina. Isto sranje ko i SDA, SDP, HDZ, DF, SBB. Samo što jedni pod krinkom nacionalnog, a drugi pod krinkom liberalnog, pokušavaju doći do fotelje i budžeta.
mogo si se bar nazvati 'Denis' sa jednim n, ovako zvucis kao zesci alat
...rece osoba koja sebe naziva Konan Barbarin! Hajd i ti psihijatru molim te! Covječe, nisi film, nego čo’jk!
@pravda1 mozda čovjek misli da je Arnold!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)