{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dennis Gratz izabran za predsjednika Glavnog odbora Naše stranke

Klix.ba
30.5.2015. u 14:34
122
40
Dennis Gratz izabran za predsjednika Glavnog odbora Naše stranke
122
Dennis Gratz izabran za predsjednika Glavnog odbora Naše stranke
Dennis Gratz
Na konstituirajućoj sjednici novog saziva Glavnog odbora Naše stranke, Dennis Gratz, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH i predsjednik NS-a u ranijem mandatu, jednoglasno je izabran za predsjednika Glavnog odbora Naše stranke.
Za potpredsjednike Glavnog odbora NS-a izabrani su Zdravko Radošević iz Bosanskog Petrovca, Snježana Grbić iz Banje Luke i Dženana Pašić iz Zenice. Glavni odbor je na današnjoj sjednici također izabrao tri člana Predsjedništva Naše stranke, Želimira Bukarića, Mirsada Čamdžića I Lejlu Dragnić.

"Drago mi je da sam zadobio povjerenje Glavnog odbora Naše stranke, te da ću kroz ovu poziciju imati priliku da nastavim aktivno djelovanje na rastu i jačanju NS-a u Bosni i Hercegovini. Promjene na vodećim pozicijama su ključni pokazatelj demokratije i progresa stranke, a moram reći da ću se u svom daljem radu oslanjati kako na Predsjedništvo, tako i na Sekretarijat, te posebno na Samira Fazlića, koji je bio predsjednik GO u prošlom mandatu“, kazao je Gratz, saopćeno je iz Naše stranke.

Na sjednici je usvojen i zaključak da ekspertni tim krene u izradu poljoprivredne strategije za BiH, a sjednica je zaključena obraćanjem novoizabranog predsjednika NS Predraga Kojovića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: