Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise se Brinu oko Dodika i izbora 2022 nego da nabave Vakcine
Nema vakcina zbog nesposobne vlasti, umire se kao na traci. Puca ionako Sebijom oslabljeni medicinski sistem. Jedino sto moze smanjiti efekat te otice je: oni hoce da se otcjepe, mi im ne damo. DF se kao i obicno koristi kao pitbull koji okolo predvodjen uberuhljebom. Sve vec vidjeno.
nevolim dodika mada mu vise vjerujem nego zvizdicu koga ne mrzim
otidji denise u gacko pa se tamo qurci i vidi jeli rs drzava ili je bejha
I prica o cijepljenju je bajka
Ma da, lagano pusenje, "jebaji ga", snishodljivost i idiotska tumacenja umjesto rezolutnog stava i konacnog Dosta.
Ništa ti nije ostalo pametnije nego da komentiraš dodikove šale.Pusti to kolegi đaferu da i on zaradi plaću, jer je on zadužen za gluposti.
Fino pojasnjeno.
Juče su Šarović i Vukanović rekli da je ta priča čista avantura i protiv tog entiteta, ali ih dodikovci ispljuvaše kao izdajice. Posebno ona neka baba koja ne zna sastaviti dvije rečenice bez gramatičke greške. Dok je Dodik u sali i dalje mantrao iste floskule za to vrijeme je opozicija u zgradi grada Banja Luke kod Stanivukovića dogovarala dovršetak rušenja Dodika. I njima je dojadio.
Vakcine
Ukinut ce Dodo entitete svojim blasfemičnim izjavama. A povuci ce i Vucica cetnika sa sobom. Zivo bili pa vidjeli.
Finansijski krah, nema vakcina, ljudi nezadovljni... Sad im je vrijeme da ponovo počnu sa ovakvim pričama!
Vama uhljebima koji imate platu 10.000 milja,a lafo štitite državu i evo prepucavate se 25 godina,nama ništa nije donijelo,osim što nam prođoše životi naši, uzalud.Branite vi državu za 600 maraka mjesečno da vidite kako je nama ostalima sa vama,bagro lopovska
Tako ste i 1990. mislili da je rat bajka
Pokušaj o ti GENOCIDNI botčiću, pokušaj(te). Bujrum.
Najbitnije je da si ti pozvao narod u RS -u da ne nasjeda na Dodikove trikove....Zbilja se ponekad upitam žive li pojedini Bošnjački funkcioneri realne živote ili su toliko izgubili kompas da sami sebe ubjedjuju kako će neki Srbin njihov apel ozbiljno shvatiti.
GENOCIDAŠ, ovdje je Zvizdić upravu a obično nije. Shvataš, GENOCIDAŠ.
Ima li vakcina palamudani!?
POUKA IZ ISTORIJE, laz je da su samo pojedinci odgovorni za GENOCID, UZP i ostale mnogobrojne zlocine nezabiljezene u istoriji, jer srbogenocidassi su organizovano i planski vrsili ubijanje, silovanje, spaljivanje i protjerivanje neduznih civila, zena, djece i nemocnih straca, gdje su po presudi medjunarodnog suda u Hagu osudjene zvanicne institucije RS Vojska i policija RS da su planirali, nadzirali i izvrsili GENOCID, UZP i ostale zlocine, pa je u tom UZP ubijeno 33.769 bosnjackih civila.
NISU samo pojedinci odgovorni za GENOCID, UZP i ostale zlocine, jer su zvanicne institucije RS Vojska i policija RS osudjene da su pocinile GENOCID I UZP, a onda nakon sto su pobijene bosnjacke civile zakopali u masovne grobnice pomocu inzinjerijskih jedinica VRS, ponovo nakon sto su te grobnice otkrivene, iste su PREKOPALI I IZMJESTILI na druge lokacije pomocu inzinjerijskih jedinica VRS u cilju skrivanja istine o masovnim grobnicama i masovnim strijeljenjima neduznih civila.
NEPRIJATELJI drzave BiH cak i ovdje na portalu Klix pozivaju da se ne odgovara ni na koji nacin na sve ucestalije pozive Milokrada Dodika i ostalih predstavnika srba i entiteta RS na otcjepljenje RS i nestanak medjunarodno priznate drzave BiH, sto NECEMO NIKADA DOZVOLITI mi partiote BiH predvodjene najvecom i najboljim strankom SDA. Svim neprijateljima BiH i Bosnjaka jasno i glasno kazemo nema OTDPCJEPLJENJA RS, branit cemo BiH svim sredstvima, jasno.