Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad moze Campara biti i zastupnik u KS i federlani ministar i zastupnik u domu naroda i dopredsjedavajuci u domu naroda. Sto ne bi onda mogao i Zvizda. A zna i Seka na vise stolica (malo direktorska, malo fakultetska a malo i federalna). Nema SDAovca bez min 3 budzetske fotelje. Sukob interesa ne postoji
@saim_adka Toliko se suzio krug gornje elite da nema ko da preuzme tolike funkcije pa moraju sjediti na nekoliko fotelja.Baš im nije lahko.
Saim_adka ti si stvarno debil.Zena je majstor posla,velemajstor.Dobila 13000 glasova.Ona nije malo direktorka nego puno.Prva prava direktorica.Redovna profesorica(to se stice godinama a ne kao tvoj konjakovic za 6 dana 10 ocjena),ali vi ste svi polupismeni botovi nastavnika fizickog pa ne kontate.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da bar stisne petlju i preuzme predsjedavanje SDA, kakav je god bolji je od sebijinog satelita...
Hahaha i Sebijin satelit 😂
Slabo vas prca SDA,hahaha.Kuca vam sat tik tak tik tak.Leti sestorka fiskulturnika.Hahaha
Dobro rece u mene Otac tamo dvije 2006 kad je bilo Svjetsko, mi sjedili na terasi, kad je reko on meni da ce sve ovo biti ko prije kada su bile begovske familije, da ce vladati nekoliko familija BiH, samo sada vladaju ono sus mus oko kole, al u stvari vladaju...
Ne vladaju sus mus, nego ocigledno vladaju. Tolika je mreza poslusnika i dupelizaca da je to vec sada nemoguce iskorijeniti.
OPET JE DOBAR KAKVIH SVE IMA !?
Jedan od rijetkih BH politicara koji govori vise stranih jezika! Dobar predstavnik Bosne i Hercegovine!
Samo da se zna, ne branim Zvizdića, jer će sada Gačane da unose na lopatama!!! Savjetnici, sekretarice, pomoćnici svi iz Gacka na državnom budžetu!!!! Zvizdić i hanuma inače nemaju mjere!!!
Slavlje u Mareli. Sad će Samira opet po 20 milja da troši tamo, za razne krpice. Šta će, skromna žena.
Pa nećemo valjda Konjakoviću sve funkcije dati. Uhljebio je sve svoje kumove iz svih brakova, sada je počeo žene od kumova, pa će doći na red sestre od kumova i njihove prijateljice ....itd. Dosta više uhljeba iz Konjakovićeve stranke...... Što se tiče Sebije, žena zna posao!!!!! Ima rezultate u poređenju sa Konjakovićem koji samo narodu prosipa šuplju!!!!
Ovaj denis djeluje pristojno. Nije mi jasno kako oženi onu oštrokondžu, kukala mu majka. T ane izlazi od Ljudmile, tamo joj svaki dan meću po 15-tak novih trepavica. Postala k'o Betty Boop, samo što je Betty i zgodna pride.
U redu što je on "po sili zakona, postao i predsjedavajući Zastupničkog doma", ali kako je on "po sili zakona" uopšte postao član Zastupničkog doma dok je premijer???
jos jedan dokau u nizu da "BIH" definitivno nije drzava!
Smijenite Tegeltiju i izaberite Zvizdića pa da bude na čelu i sudske vlasti
BIO SAM ZA SDA I GLASAO ZA NJIH. JA VISE NIKADAAAA. GLASAM ZA KONAKOVICA ILI BILO KOJU STRANU KOJA UNISTAVA LOPOVE BIH!!!!
Dr. Zvizdić je opravdao prethodno poziv na ovu funkciju tako što je proaktivno radio i usmjeravao druge kako bi sve krivine prošlosti ispravio, naravno da nije uspio 100% ali jest 80% iz razloga što je imao manjak podrške. Samo zasluženo individualnom borbom uz jaku podršku SDA te na taj način posramio sve neradnike i one koji su se pravdali da NE MOŽE. Može sve ali ako je to Dr.Denis Zvizdić.
I onda se pitate zasto kazu da Bosna nije funkcionalna drzava? Ovo nigde na svetu ne postoji!
Najveca faca na politickoj sceni u BIH sto jes jes..sve ostalo seljacke i lopovske face