Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denise, javi se kad se sastanu Dodik i Vucic i pokazuju tenkove i kad Dodik kaze kako je svo to oruzje srpsko i da ce braniti RS pa onda ti sto pricas ponovi njima jer izgleda da za Bosnjake nisu isti kriteriji.
Eeeeee ovo je mudar političar, političar sa mozgom nije kao narcisoidni i svadljivi Konaković. Nadam se budući predsjednik SDP-a da mogu ponovo bez griže savjesti glasati.
Bosnjaci su kljuc opstanka bosne i bosnjaka, bosnjaci se konacno moraju ujediniti
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
podržavam te denise.konakovića je neko nagovorio da okupi Bošnjake da bi kasnije se svi obrušili i rekli kako su se Bošnjaci sastali i hoće islamsku državu.Ovo je zamka čovićeva.
Koji su Bosnjaci konji, pogledajte vi kojeg su oni ata izabrali, tip je polu Bosnjak, polu Hrvat i ne osjeca se Bosnjakom.
Dok drugi oštre noževe naši odbijaju skupove Bošnjačke
Kao prvo Srbi i Hrvati ne postoje, ili bolje reći postoje u jako malim količinama. To su dva malobrojna iranska plemena koja su se doselila na ove prostore u sedmom stoljeću i porobila plemena (uglavnom slovenska) koja su tu već bila prisutna. Recimo Kloukas, Lobelos, Koseniz, Mouhlo, Hrobatos, Touga i Bouga, sve lijepa hrvatska imena, popularna i do dan danas.
Tako je ljudino✊🏻👍🏻🇧🇦
gledaj kod rumenog papira i kao on cita … lik retardiran bukvalno kad s esamo sjetim gostovanja i oko engleskog jezika blamaze i floskula nekakvih
Podrška ovakvim stavovima Bećirovića...
Jugoslovenska ideja jedino vraca sigurnost i prosperitet na ove prostore. Sve ostalo je nastavak raseljavanja uz krah nataliteta ,slom penzijskog osiguranja ,obrazovanja.
Svaka čast, konačno neko da stane u kraj ludilu
Piši pismo Bećire.
Konačno jedan mudar i pametan.
Hoće Konjaković da bude lider u Bošnjaka.
Najbolje je kad ekstremni nacionalisti pričaju protiv etničkih podjela.Ni časti ni srama.
Ova tetkica je toliko irelavantna da jedva je ikad ko komentariše. Jedno razočarnje. Naravnonkomntar je uvjek ko kakav seljačić koni na una par fraza i onda lupa gdje treba i ne treba. Idi kod Markona i bori se sitni prdežu. Žali bože glasa koji sam ti dao!
Denis je intelektualac za 21 stoljeće, svaka čast tebi i tvom jako dobrom kabinetu.
gradili bi mi, moj Denise ali kada Srbi i Hrvati to krenu, nama nista drugo ne preostaje
Kad imaš nekoga pismenog u predsjedništvu