Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS je genocidna tvorevina!!!!
Srbi današnjim negiranjem presude dokazuju da su genocidan narod koji živi u entitetu nastao na genocidu.
Ukinuti genocidnu tvorevinu. Imaju i dokazi da se ukine!!!
Becirovicu ,svaka ti rijec zlata vrijedi. Tvoje rijeci su melem za usi svakom normalnom covjeku, svakom gradzaninu BiH , koji zeli napokon zivot dostojan covjeka .
..samo ti cipele ostale vani.
@KakoOnako Procitaj tekst ,razmisli.....i ako nisi SDA uhljeb, shvatit ces zasto sam napisao ovaj komentar.
Sve lijepo receno, ali nikad posrbice nece priznati istinu. Oni sve grade na lazi i laz je jedino sto znaju.
Postujem ovdasnje poturice al ti si Denise pravo balince,ko iz price,ono sto na casa kad ga ucitelj pita kad je bila Kolubarska bitka SAMO BRISE RUKAVOM SLINE I GLEDA KO TELE I HODA ZAMAZANO TAKO CITAV DAN
Denise REPUBLIKA SRPSKA JE PROGLASENA 09.01.1992 god. pa mi komotno mozes poflautati,u jednom tekstu 23 god. posle rata jedan od vodja SDP za koji dosta glasaju i Srbi da ovoliko lazi izrekne to je nevjerovatno,sta je gore od balije-samo SDP poturica balija,na faci ti se vidi da si pravo balince od onih Cerkeza ili Osmanlija sto su se doselili iz Anadolije u 15-16 V.,STO IH NI OSMANLIJE NISU HTJELE BLIZU SEBE PA SU IH SLALI U BOSNU DA CUVAJU OVCE OVDASNJIM TURCIMA.
Izbaciće te Nikšić Nermin iz stranke!! On kaže da su vojnici takozvane Republike Srpske njemu braća! 'Alo momak!!
Ušutili se srbski botovi? Nedostaje inspiracije?
pa penise sta izjavi joj kad ti alko-niksic cuje za ovo noga ti je iz srpske demokratske partije il ti ga sdp-a
@Hamo Hapic-Hapa Glupa sda botina
hamo@ Nije Becirevic i sdp potpisao Karadžićevu republiku, sjeti se ko je to uradio.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Ja znam dobro šta je bilo, bio je genocid u Srebrenici i to je nesporna pravna činjenica." - Milorad Dodik, 2008.
SRBI SU KOLEKTIVNO BOLESNA NACIJA, CAST IZUZETCIMA DABIC CE BITI I DALJE ZA NJIH HEROJ OCEKUJEM DA GA PRAVOSLAVNA CRKVA PROGLASI SVECEM , ONI SU INACE CENTAR ZLA
A ne moze se Srbija odricati ovih ljudi kad su u samom vrhu te drzave direktne potomice ovih istih. Mora proci i vremena da ovi zatrovani umovi napokon nestanu kako bi djeca polako preuzimala i odgovornost i realnost svoje drzave i svog naroda.
Ono kad te citav svijet osudi a ti heroj kod krezubog naroda,sta bi bilo da se obratno desilo?