Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj zaboravit napomenuti da i radikalne izjave Srpske Pravoslavne Crkve! A svi znamo da je SPC izgubila 1995. godine sudski spor u Parizu, nakon što je podnijela tužbu protiv listova Libération, Le Monde, Le Figaro zbog tekstova u kojima je optužena za podržavanje etničkog čišćenja i zločina genocida u Bosni i Hercegovini.
Najjaci u Bosni i Hercegovini sve ce ih povaljat na kulturan nacin
Fakat treba istjerati na čistinu punu odgovornost SPC u genocidu i etničkom čišćenju.
Što samo posle Drugog svetskog rata genocidi... Polako Bećire, videćeš kako Srbija pokreće rezolucije za vaša klanja Srba u oba svetska rata. Srpska sela na Kozari ste od Srba očistili u Drugom svetskom ratu, po Mačvi zulume nad Srbima činili u Prvom svetskom ratu kao pripadnici austrougarske vojske... Polako Bećire, sve će se to čuti. 3 miliona Srba je ubijeno u 20 veku da bi svi vi imali države. Polako...
haj nebudali kao i sto smo pobili 50000 u proslom ratu gdje su te grobnice presude idi GENOCIDNI u smrdiju a ne na Klic
Srbi nisu nikad priznali odluke suda u hagu da su pojedinci krivi za genocid.
Jedini koji brani drzavu BiH je Denis bravo odlican posla radis
Brutalni napadi traju vec 100 godina. Ti napadi samo mjenjaju formu i izvore, ali sustina ostaje ista. Treba jasno reci da se radi o velikosrpskim i celikohrvatskim napadacima.
Čovjek koji pokazuje šta znači staviti državu ispred stranke, bravo!
Uporno, kulturno, BOSANSKI PONOS bravo!
Rumenige u akciji
Ko misli da komsije ne cekaju povoljnu priliku u nadi da zavrse sta zu zapoceli ima isto razmisljanje onih sugradanja pocetkom 90tih koji su govorili „nece oni nas“. 30 propustenih godina iza nas …
Ako promijenis odijelo, bar 10 glasova drzava clanica cemo dobiti. Saraj malo. Inace respekt
Denis institucija! 👍
Branite državu, pa neću vam je ja valjda opet braniti! 😂😂😂😂😂
Bravo Denise, opravdao si moj glas koji sam ti dao svojim ponašanjem. Tako se i trebaš ponašati. Prije 5 dana si bio u Egiptu a danas si u New Yorku gdje se nadam da uspješno lobiraš za Bosnu! Posebno mi se svidjaš zato što si uredno zaslužio svoj mandat na izborima gdje si osvojio 250 hiljada glasova i nisi nametnut sa 3000 glasova. A isto tako ne prijetiš novinarima i ne braniš jarane koji su u pritvoru zbog nekih narko kartela. Takvi više moj glas neće dobiti !!
Nikad goreg političara od tebe. Ti i šmit ste davno dejtonski sporazum shebali. Sav tvoj napredak je određivanje gej parade i prodaja prirodnih dobara britancima
Reci im i to da ti i mnogi od vas koje biramo u vlast sjedite protivno volji GRAĐANA BiH u BOŠNJAĆKIM foteljama a mi vas birali kao BOSANCE jer ste se tako predstavili.Reci im i to da KONSTUTIVNI i KONSTITUENTNI koje svako prevodi kako mu odgovara znaći SASTOJI SE od vajkada a ne SASTAVLJENI SU nekad u ratu 92-95 ili u Dejtonu po želji neprijatelja BIH.Uspješan rad ti želim.