Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljaci okupirali Tuzlu tako se priča
Je*o to što je li neko stručnjak i završio fakultet pošteno, ne valja kad je seljak jelde? Toliko o tuzlanskoj otvorenosti za sve ljude.
ma prijatelju ovo pise neki fgr nehljebar, koji nije zadovoljan svojim zivotom pa mu svi smetaju. smeta mu akademski gradjanin, doktor nauka, to je isto ko da su tesli reklu da je seljacina jer je doso sa strane u beograd
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nazalost UKC se raspada.Linearni akcelerator,podobni su postavljeni na funkcije a ne sposobni,u administraciji izmisljaju se nova radna mjesta dok srednjeg medicinskog kadra fali na stotine.Zivinicka struja SDA upravlja UKCom i vodi ga pravo u propast.
Zivinicka struja upravlja i MAT-om 😏
Trebalo ga je davno smjenit
Ne poštuju odluke Suda! Sramota!!!
Kamerić je iz Tuzle ali nije mogao završiti Medicinsku školu a tek fakultet.Nikakav ortoped ,znam iz ličnog iskustva.Ulmihanić je dobar kao čovjek i doktor mada nije iz Tuzle,grad.Ovaj treći Tulumović je ljakse i lopina
Kurta sjaše Murta uzjaše .ovi Umihanići ko da im je Bakir beg Tuzlić ostavio UKC u zalog Šta se dešava s Tuzlom nikom nije jasno Jasmin seljak ostavio je seljčinama.
MA SAMO VIDI OVIH FACA, SAMA ELITA U KALOŠAMA, NIIKO VIDIO NORMALNOG FAKULTETA.
Nije znao nastimat tender i odma ga smjenili. Vele ljudi kakav si ti sdaovac kad ne znas tender nastimat
SDA obotnica
Smjenjuju se po dogovoru i tako svaki zaradi 10 milja mjesečno. Što bi se svađali kad može bratski
Sjasi murta uzjasi kurta.
Denijal završio diolomski studij u 36. godini davne '95. kad su mnogi pušteni da završe fakultet zbog ratnih okolnosti
Šekib umihanic kralj šuplje priče
Seljak do seljaka naravno iz okoline Zivinica.Makar ovsj ne lici na naendertalca tobeyarabi
Izgubiš vrhunskog hirurga (sto dr.Umihanić zaista jeste) da bi dobio prosječnog ili čak ispodprosječnog direktora (sto će dr. Umihanić sigurno biti) . To je Bosna.
Baš tako ali na izbornim listama više doktora nego upisanih prvačića
nabavite aparat za zračenje patriote!